Dato og tid er 20.08.2017 10:43:04

Alle tider er UTC + 1 time
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 63 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Forfatter besked
 Titel: Re: Twin Peaks
Indlæg: 13.08.2017 18:31:38 
Brugeravatar

Tilmeldt: 16.11.2005 17:19:33
Indlæg: 10667
Spotify: 113192036
Billede

Er der nogen der har smagt den her Twin Peaks hipster øl som sælges i Tintin-kiosken på Vesterbro? Jeg gjorde lidt grin med konceptet da kæresten snakkede om det, og nu har hun købt een øl til sig selv, og en til sin bror, og INGEN til mig! Weekendens bommert!

_________________
Verdens Bedste Sange (Een fra hver kunstner), min Spotify-playliste


Top
 Profil Hjemmeside 
 
 Titel: Re: Twin Peaks
Indlæg: 15.08.2017 16:21:26 
Brugeravatar

Tilmeldt: 11.07.2008 21:32:03
Indlæg: 1217
Ved ikke med øl, men min veninde er i gang med denne bog:

Billede

Kunne være, det var noget?

Citat:
Reflections: An Oral History of Twin Peaks examines David Lynch and Mark Frost’s legendary television series that aired on the ABC network from 1990-91. As the mystery of “Who Killed Laura Palmer?” played out on television sets across the world, another compelling drama was unfolding in the everyday lives of the show’s cast and crew. Twenty-five years later, Reflections goes behind the curtain of Twin Peaks and documents the series’ unlikely beginnings, widespread success, and peculiar collapse. Featuring first-hand accounts from series cocreator Mark Frost and cast members including Kyle MacLachlan, Joan Chen, Sherilyn Fenn, Piper Laurie, Michael Ontkean, Ray Wise, Billy Zane, and many more – Reflections explores the magic and mystique of a true television phenomenon, Twin Peaks

_________________
If I've a taste, it's not alone
For the earth and stones,
Rocks, coal, iron, air,
That's my daily fare


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Twin Peaks
Indlæg: 17.08.2017 07:30:07 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.03.2008 04:49:15
Indlæg: 283
Geografisk sted: sd, ca
æsmet skrev:
Jeg tror, Sarah Palmer var på ferie, da hun var en ung pige i starten af teenagerne. I 1956. Da flirtede hun lidt ungdomsflirt med en gut, der måske senere skulle synge den legendariske Sycamore Trees, da Cooper træder ind i The Red Room. Ens egen konfrontation med sig selv. Jeg tror, Cooper så ham som det første, fordi, det er Coopers far. Hvis det er Coopers far, og det virkelig er en ung Little Jimmi Scott, der er sammen med pigen, jeg prøver at antage er Sarah Palmer, hende pigen, der ved grum digtreciterende mandspower voldtages af en insektfrø igennem munden, samme aften som kysset fra sangerdrengen, så bliver Sarah Palmer Coopers mor. Cooper og Laura bliver halvsøskende. Det er kun en teori. Man kunne jo have taget Cooper fra hende, fordi hun var så ung. Kun en teori. Husk det! Og det er en jeg har, og jeg har ikke set den nogen andre steder. Men snart begynder folk at se det. Jeg tror det sgu. Det ligger i luften. Vi får at se. Det er så vild en teori. Den er syg. Jeg elsker den uanset hvad.


twin peaks-tråden på svingninger og jonasæsmet-profilen på facebook er de to ting jeg tjekker, hver gang jeg har set et nyt afsnit! (okay, OG fire walk with memes, 3 ting...). fordi jeg ved, at der helt sikkert er skrevet noget fedt, okholmstyle, som jeg har tænkt og ikke har tænkt. det er så dejligt, at dit entusiasmeniveau når samme højder som mit eget. det smitter og smitter, det gør !!! som en snurrende tunnel ind i himlen. og denne teori er meget interessant....! det vil sige, at coop nu er 60 (ret sandt, ifølge twinkipedia) hmm. og jeg har lige fundet ud af i part 14, at diane jo altså også lige har en halvsøster. btw. plotplotplot. boomboomBOOM. married the manufactured man og alting! altså, der er mange tråde med næsten samme farve, men når man så kigger helt tæt på er den ene faktisk lilla og den anden er blå... forbandede farveblindhed.

I'M GOING TO EAT YOU : )


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 63 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team