Dato og tid er 22.02.2018 16:01:33

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 203 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Næste
Forfatter besked
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 20.12.2017 16:54:06 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.07.2004 23:21:07
Indlæg: 5939
Geografisk sted: for enden af markvejen...
45 minutter til en time så

_________________
om ikke andet, så har du en middelmådig musiksmag og en halvstor samling af david tibet-effekter..


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 20.12.2017 18:27:33 
Brugeravatar

Tilmeldt: 02.04.2007 19:54:29
Indlæg: 7278
Geografisk sted: Stanford University
jeg har sådan et stål der, og bruger det hele tiden, til boller og pizza, begge dele bliver gode. VI giver det 10 minutter i en varm ovn, plejer at blive varmt nok af det. Mine venner der går op i sådan noget siger at stålet er godt. Jeg tør ikke sige det med sikkerhed, for jeg ved at vi skal dø en dag.

_________________
Dance encourages the body to move without permission. That's a fundamental flaw. It must be solved.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 20.12.2017 23:49:30 

Tilmeldt: 24.05.2017 07:33:22
Indlæg: 112
Geografisk sted: Ved siden af mig selv
Stålet er godt. Men herregrimt på den der Herstal-måde. Når man skal kokkerere skal man også have noget, man kan lide at se på og røre ved og arbejde med. Madkonstruktion er en sensuel leg, en sansning. Jeg ville tage stenen. Cuz it's tru, thug. It's all in the game.

_________________
P’L’ØR


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 21.12.2017 09:38:31 
Brugeravatar

Tilmeldt: 02.04.2007 19:54:29
Indlæg: 7278
Geografisk sted: Stanford University
Jeg kigger og alt er grimt, føles grimt, men det ender med pizza = win.

_________________
Dance encourages the body to move without permission. That's a fundamental flaw. It must be solved.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 21.12.2017 10:03:36 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2006 18:04:00
Indlæg: 5679
Bare madkonstruktion

_________________
fire hang out with me


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 24.01.2018 16:12:12 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2005 23:11:43
Indlæg: 4778
Bedste krydderiforhandlere i Københavnsområdet og online? 'Gå til en etnisk grønthandler' er ikke et gyldigt svar. Ditto for kineserier. Mange af dem sælger noget forbandet skrammel, men hvis i kan anbefale en specifik etnisk biks, der har noget af god kval. skal i ikke holde jer tilbage. Er ASA Spice stedet?

_________________
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 24.01.2018 16:20:18 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.01.2008 18:25:46
Indlæg: 3247
Antimatter skrev:
Bedste krydderiforhandlere i Københavnsområdet og online? 'Gå til en etnisk grønthandler' er ikke et gyldigt svar. Ditto for kineserier. Mange af dem sælger noget forbandet skrammel, men hvis i kan anbefale en specifik etnisk biks, der har noget af god kval. skal i ikke holde jer tilbage.

Der er flyttet en gut med fipskæg og runde briller ind på hjørnet af Hillerødgade og Nattergalevej, som vist tager sit fag rimelig alvorligt.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 24.01.2018 16:30:34 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2005 23:11:43
Indlæg: 4778
Hurra! Det er lige overfor mig.

_________________
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 14.02.2018 18:36:31 
Brugeravatar

Tilmeldt: 14.07.2005 22:59:57
Indlæg: 4373
Geografisk sted: KBH
Er der en update på krydderihandlen?


Top
 Profil Hjemmeside 
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 22.02.2018 12:24:50 
Brugeravatar

Tilmeldt: 07.04.2011 15:26:30
Indlæg: 1350
jeg er ret interesseret i at høre om folk har nogle erfaringer med surdeje.
selv har jeg nemlig haft gang i en som oprindeligt blev lavet ud fra meyers grundsurdej, men sidenhen er blevet lidt mere lys og fin (ved at putte mere hvede- end grahamsmel i ved opfriskning). den bobler lidt mere, er min oplevelse, i stedet for instantly at skille.
uanset hvad har jeg lidt troubles med virkelig at mærke surdejens impact ift. hævningsprocessen. for det første kræver den, at der kommer en snas gær i til ligesom at give den et nødvendigt tilløb (allerede hér, synes jeg jo lidt, at fidusen med at bruge surdej udvandes). herudover virker den sgu over hele linjen bare lidt lunkent. smagen er helt i orden: brødet bliver lidt surt, og surdejen i sig selv har en dejlig næsten fermenteret, stikkende fornemmelse når man smager på den. det er altså selve hævningspotentialet jeg gerne ville blive lidt klogere på; så hvis folk herinde havde nogle tips til virkelig at få maxet sin surdej helt ud, er jeg meget interesseret!

_________________
den meget priviligeret ung mand


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 203 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team