Dato og tid er 20.11.2017 01:18:03

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 173 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Næste
Forfatter besked
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 19.10.2017 21:16:48 
Brugeravatar

Tilmeldt: 03.02.2004 09:20:34
Indlæg: 9031
Geografisk sted: Kallipolis
Jeg tjekker gerne igen men jeg tror nu ølstuen er rykket ind i chokolade/oste butikken for vinteren. Så du kan godt sidde og få en flaske øl men ingenting på hane og ikke nogen friske fyre der ude og drikke sig eftermiddagsstive. Kun et par gråhjelme der deler en mild flaske ved et af de to borde inden mørket falder på.

_________________
Her doorbell plays a bar of Stephen Foster
Her sister never left and look what it cost her


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 22.10.2017 14:45:42 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.07.2004 23:21:07
Indlæg: 5892
Geografisk sted: for enden af markvejen...
cassoulet til tre dage på hjemmeslagtet kanin og hjemmegjort konfiteret and og krydrede pølser. næste gang skal kaninen også konfiteres og pølsefarsen røres selv.

_________________
om ikke andet, så har du en middelmådig musiksmag og en halvstor samling af david tibet-effekter..


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 22.10.2017 17:07:42 
Brugeravatar

Tilmeldt: 31.03.2006 10:25:17
Indlæg: 946
Geografisk sted: Søvind
svampe... for hulen da osse...
efter at have været på en svampetur med en ekspert, så har jeg set lyset... mycelium er livet.

edit : og Mols bjerge er smukkere end jeg huskede dem.

_________________
drunk at will G9 style

Martin : "jeg kan slet ikke finde rundt i alle de der københavner bands som ikke er on trial"


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 24.10.2017 11:09:39 
Brugeravatar

Tilmeldt: 11.05.2016 13:41:03
Indlæg: 273
"Tør sherry" indgår i rigtig mange opskrifter på wok-retter. Nogen anbefalinger? Og hvor køber man en flaske, den lokale Netto havde ikke noget på hylderne, sidst jeg kiggede...


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 24.10.2017 16:21:53 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.04.2007 23:18:33
Indlæg: 6078
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans
Er det mon fordi du læser opskrifter oversat til ikke-kinesiske kontekster hvor man har gået ud fra at risvin ikke var til at skaffe og derfor erstattet det med tør sherry?

_________________
Spot On


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 25.10.2017 08:35:52 
Brugeravatar

Tilmeldt: 11.05.2016 13:41:03
Indlæg: 273
andreassyr skrev:
Er det mon fordi du læser opskrifter oversat til ikke-kinesiske kontekster hvor man har gået ud fra at risvin ikke var til at skaffe og derfor erstattet det med tør sherry?


Yez, der står altid chinese wine (or dry sherry)...


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 25.10.2017 08:37:55 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.04.2007 23:18:33
Indlæg: 6078
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans
Så ville jeg nok bare gå ned til den nærmeste asiatiske/kinesiske købmand og købe the real deal.

_________________
Spot On


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 26.10.2017 20:33:55 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2005 23:11:43
Indlæg: 4253
Drenge, hvad er jeres taktik til at få sprødt kyllingeskind? Det føles som om jeg har prøvet alt, og nu begynder jeg at være desperat. Jeg tørrer den møjsommeligt med en papirserviet og salter den hvorefter den får lov at trække 24 timer i køleskabet (Sikkert noget nonsens at det gør en forskel, men det understreget bare min ulykkelige situation. Vil gøre alt). Jeg løsner skindet på brystet og putter fedt ned i mellemrummet. Jeg har prøvet at give den et ordentligt skrald varme på 225-250 grader og jeg har prøvet at give den 150 grader over et par timer, men det gør ingen forskel. Kødet bliver fucking prima, men skindet er en jammerdal. NU GÅR JEG SNART FULD...STÆNDIGT AMOK!! :x Min tilberedningsmetode er spatchcock. Jeg amputerer rygraden med en saks og hamrer den flad så arealet bliver så stort som muligt. Så putter jeg den på en rist med en bageplade dækket med sølvpapir nedenunder til at opsamle juice. Sådan her: Billede Kombineret varmluft og almindelig ovnvarme. Jeg har prøvet at sætte den højt oppe i ovnen og midt i, men det gør ingen forskel. Void? Andreassyr? Help a brother out. Jeg gør nogen gange det med at starte i ovnen og slutte på toppen af komfuret i en støbejernsgryde ved høj varme, hvor jeg steger de parterede dele hver for sig og så kan skindet godt få knas, men hvis jeg nu vil have skindet sprødt i ovnen?

_________________
Now, in the windy sunset-glow
The leafless maple trees join hands
To dance demented sarabands
And weave strange patterns on the snow


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 03.11.2017 10:30:46 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2005 23:11:43
Indlæg: 4253
Nogen der har været på PMY og kan give en verdict?

_________________
Now, in the windy sunset-glow
The leafless maple trees join hands
To dance demented sarabands
And weave strange patterns on the snow


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 03.11.2017 14:50:24 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2006 18:04:00
Indlæg: 5491
Klargør kyllingen på samme måde som du gør dagen forinden, gnid den ind i masser af groft salt, og lade den hvile på køl til dagen efter. Kyl kræet i ovnen og giv den 150 til stegetermometret siger 72-73 grader, på med ovengrill og smadder ovnen helt i top i ti minutter.

Alternativer? Frem med creme brulee-torchen og tålmodigheden og så ellers bare gør det skind srpødt manuelt. Det gør jeg nogle gange med andebryst for at gøre skindet ekstra sprødt.
Andre alternativer? Kyl dyret i en gryde med kogende olie i et minut eller to efter den er kommet ud af ovnen og har hvilet.

_________________
https://hethe.bandcamp.com/


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 173 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team