Dato og tid er 21.02.2018 21:58:17

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 199 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Næste
Forfatter besked
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 23.09.2016 13:11:16 
Brugeravatar

Tilmeldt: 26.05.2010 16:17:43
Indlæg: 5698
Geografisk sted: Working class hero.
Spotify: 114022072
Pete Rock skrev:
Blender du laurbærblade, din psykopat?

Nej da.

_________________
Frugtprovokatøren - - Svingninger 3.0

Norge, Norge, Norge
(Screaming)


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 23.09.2016 21:31:25 
Brugeravatar

Tilmeldt: 30.08.2016 16:19:50
Indlæg: 34
Geografisk sted: 9000
Lavede sæsonens første gang chili con carne. Lavet undtagelsesvis på 0.5 kg hakket flæsk og 0.5 kg hakket okse, foretrækker normalt at udskære kødet selv eller hakke det. Men jeg mangler køkkenmaskiner, tid og plads. Herudover rigeligt limfjordsporter, kaffe, mørk choko, brun farin, hjemmekogt okse bullion, gulerødder, rød pepper, løg og hvidløg. Og ikke mindst en masse finthakket frisk chili (jalapenos, habanero og hjemmedyrket birdseye), ristet lidt af på panden, samt en røvfuld chipotle hot sauce fra cholula. Krydret med spidskommen, lidt anis og oregano. Lige inden servering en masse røde kidneybønner væltet i baljen og rørt ind i retten. Serveret med brune ris kogt i lidt af bullionen, samt et stykke naan bagt i ovn med hvidløgssmør på. Stod og blev god og ond i ca tre timer på komfuret. Yum!


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 26.01.2017 16:17:11 
Brugeravatar

Tilmeldt: 03.06.2009 21:48:02
Indlæg: 8236
Geografisk sted: Jeg er i lommen på dig
Jeg ønsker mig en flammekaster til fødselsdag til lave créme b....ostetoasts. Nogle anbefalinger?

_________________
Karsten Olesen skrev:
knepningens mester!


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 26.01.2017 16:21:25 
Brugeravatar

Tilmeldt: 26.05.2010 16:17:43
Indlæg: 5698
Geografisk sted: Working class hero.
Spotify: 114022072
Den her tråd igen.
Jeg har lige lavet millionbøf.
Jordens vildeste ret.

_________________
Frugtprovokatøren - - Svingninger 3.0

Norge, Norge, Norge
(Screaming)


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 26.01.2017 18:32:49 
Brugeravatar

Tilmeldt: 03.02.2004 09:20:34
Indlæg: 9383
Geografisk sted: Kallipolis
En gammel ven har inviteret mig ind og se Lee Fields på lørdag.
Jeg kvittere til med en familiemiddag og har tænkt mig at servere den store vintergryde
Jeg tænker:
Okse eller kalvespidsbryst kogt totalt mørt i reduceret rødvin og boullion (skal jeg terne kødet mon og hvor meget?)
Lige før det er mørt vil jeg så tilsætte en rodfrugtsymfoni med beder, pastinak og den slags og koge dem til rødderne stadig har lidt bid. Og til sidst jævne jævne men uden at si den.
Hertil mos af selleri og kartoffel og garnering med svampe stegt sammen med bacontern.

Mon den kan optimeres mere?

_________________
Jeg har ikke valgt Transmission fra.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 26.01.2017 21:11:06 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.04.2007 23:18:33
Indlæg: 6177
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans
Lang skrev:
En gammel ven har inviteret mig ind og se Lee Fields på lørdag.
Jeg kvittere til med en familiemiddag og har tænkt mig at servere den store vintergryde
Jeg tænker:
Okse eller kalvespidsbryst kogt totalt mørt i reduceret rødvin og boullion (skal jeg terne kødet mon og hvor meget?)
Lige før det er mørt vil jeg så tilsætte en rodfrugtsymfoni med beder, pastinak og den slags og koge dem til rødderne stadig har lidt bid. Og til sidst jævne jævne men uden at si den.
Hertil mos af selleri og kartoffel og garnering med svampe stegt sammen med bacontern.

Mon den kan optimeres mere?


- Find lige nogle kalveben at koge med så gryden bliver blank af marv.
- Bland svampe og bacontern med perleløg glaseret lysebrune i eddike, smør og sukker.
- Jeg ved ikke hvor true det er, men en gremolata på toppen ville satme lige løfte det hele. Finthakket bredbladet persille, hvidløg og citronskal.

_________________
Spot On


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 26.01.2017 23:57:03 
Brugeravatar

Tilmeldt: 03.02.2004 09:20:34
Indlæg: 9383
Geografisk sted: Kallipolis
God ide med et orgie af toppings. Hvidløget i gremolataen; revet eller presset eller hvordan gør man mon bedst?

_________________
Jeg har ikke valgt Transmission fra.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 27.01.2017 07:16:53 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.07.2002 09:10:10
Indlæg: 4373
Geografisk sted: Hovedstadsområdet
Lang skrev:
God ide med et orgie af toppings. Hvidløget i gremolataen; revet eller presset eller hvordan gør man mon bedst?


Enten tager du en kniv og hakker det helt fint, og ellers kører du det sammen i din foodprocessor.

_________________
Simplify


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 27.01.2017 09:08:47 
Brugeravatar

Tilmeldt: 03.02.2004 09:20:34
Indlæg: 9383
Geografisk sted: Kallipolis
Tx. Kalveben lyder også totalt godt. Mon ikke slagteren på kultorvet kan hjælpe her? Eller er en halal slagter hvor de vader rundt i benmasse og blod måske bedre ?

_________________
Jeg har ikke valgt Transmission fra.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Svingningers madtråd
Indlæg: 27.01.2017 09:34:52 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.04.2007 23:18:33
Indlæg: 6177
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans
Som Morten siger så ville jeg nok bare hakke hvidløget fint. Gå til slagteren efter et par marvben, det er ikke så meget der skal til. Et par stykker eller sådan. Åh, ellers skulle du lave marv på ristet brød som luksuriøst tilbehør i stedet. Et marvben pr. mand, i ovnen på 200 i 20-25 indtil marven løsner sig. Så smører man det selv på brød og smider lidt salat af bredbladet persille, skalotteløg og kapers på toppen, og noget groft salt. Helt af krogen.

_________________
Spot On


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 199 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team