Dato og tid er 17.03.2018 13:30:54

Alle tider er UTC + 1 time
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 825 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Næste
Forfatter besked
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 13.03.2018 15:13:12 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2005 23:11:43
Indlæg: 4897
Hvor slemt er det at læse bøger i pdf, dvu og epub format på en ebogslæser? Jeg har over 2000 ebøger og artikler liggende som jeg gerne vil have adgang til når jeg ikke har min laptop med, og meget af det er helt sikkert ikke tilgængeligt gennem deres butik. Bruger aldrig fysiske bøger længere hvis jeg kan undgå det. Der er simpelthen for mange fordele ved at have det hele digitaliseret.

_________________
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 13.03.2018 15:34:46 
Brugeravatar

Tilmeldt: 29.05.2004 21:20:31
Indlæg: 1533
Geografisk sted: 2400
epub er understøttet, djvu kan læses med KOReader, men pdf er desværre ret træls:


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 13.03.2018 17:08:58 
Brugeravatar

Tilmeldt: 07.12.2010 01:23:28
Indlæg: 2187
Nu har jeg spekuleret i tilpas lang tid over, hvad det egentlig er for en mekanisme, som gør, at det er så forbandet for mig at sende de skide mails. Mange skriver, at det handler om vag selvfølelse, og selvom, at jeg har ekstremt dårligt selvværd — jeg stoler i øvrigt ikke på nogen, som er så vanvittig, at de har en positiv opfattelse af sit eget værd som menneske — så tror jeg ikke (kun), at det handler om det. Vil gerne frabede mig alle mulige råd om, hvordan jeg kan forbedre mit selvværd, for den stålfaste tro på, at jeg er helt håbløs, er årsagen til, at jeg er så ekstremt optur. Vil helst ikke stoppe med at overkompensere, tak.

Pete Rock rammer ret nøjagtigt, hvordan jeg har det, når han skriver:
Pete Rock skrev:
Jeg tripper også nogen gange over det der, især med mails, og selvom mit selvværd måske er lavere end det burde være, tror jeg mere det handler om at jeg gerne vil opnå noget med min professionelle korrespondence, og frygter at sjusket eller uklar kommunikation kan komme til at stå i vejen for det.
For mig handler det om, at jeg (på flere niveauer) er nervøs for at afsløre mig selv. Jeg tænker, at jeg kommer til at spænde ben for mig selv i forhold til, hvad jeg gerne vil opnå, og jeg vil gerne opnå en masse. Jeg vil desuden helst forblive anonym, så ingen kan udpege mig i en mængde, fordi jeg på den måde bevarer muligheden for at give et neutralt indtryk. Det er de færreste mennesker, hvor det er til deres fordel, at de udtrykker sig. De fleste mennesker gør sig selv en tjeneste, når de holder kæft, fordi de på den måde ikke ødelægger et forhåbentligt nogenlunde neutralt indtryk hos andre mennesker. Det er især vigtigt i arbejdsrelationer, og hvis man gerne vil FREMAD, tænker jeg. Jeg dømmer andre mennesker hårdt, forstås. Når jeg er bevidst om den absurd usympatiske tankeproces i min observation af menneskers kommunikation, så er jeg også bevidst om, at den tankerække kan eksistere om mig hos andre mennesker. Desuagtet, at de givetvis ikke har nogen tankerække om min eksistens overhovedet. Det er selvfølgelig ønskescenariet. Jeg har, lissom Fiskeren, haft den eureka-oplevelse om private relationer for længe siden, og det har gjort venskaber meget lettere, men jeg kan ikke anvende den hypotese på arbejds-og studierelationer, fordi de to typer relationer ikke er sammenlignelige. Jeg vil ikke på samme måde ha' noget konkret ud af mine venner, udover en form for hengivenhed. Det ønsker jeg trods alt ikke fra kolleger og den slags.

Der er vel ikke andet at gøre end at sætte den forpulede timer. Og tak, i øvrigt, fordi I giver jer tid til at svare mig. Det er jeg meget glad for. gigantic, makrel, alle. <3

Jensth skrev:
[...]privacy bekymringer, men snarere at du sidder og grubler perfektionistisk over dine sætninger?... Når jeg læser dine indlæg herinde kan jeg sagtens se det for mig, at du lægger mere arbejde i det end nødvendigt er.[...]det garanteret nogle relativt simple ting som skal kommunikeres, men som du overkomplicerer. [...]Modtagerne sidder ikke og dømmer dig eller wow'er over hvor flot du formår at pleje dit image. Det er bare en fuckin mail. Letlæseligt og to-the-point. Hvis det er det digitale aspekt som skræmmer dig, kunne du prøve at skrive mailen på godt gammeldags papir, som du ville skrive en indkøbsliste, eller påmindelse til kæresten. Reglen er jo så at du skriver præcis det samme i mailen, uden at redigere så meget som et komma. :)
Tak for input, 3.G'er til 1.G'er, herude foran rygeskuret i spisepausen. Personligt kunne jeg godt ønske mig, at du grublede en smule mere. HIHI HAHA.

_________________
Great minds think HEHE


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 13.03.2018 18:03:47 
Brugeravatar

Tilmeldt: 29.05.2004 21:20:31
Indlæg: 1533
Geografisk sted: 2400
Ok, det kan jeg nu ikke love... tværtom kan jeg ret sikkert afvise at det kommer til at ske.
yesoffense skrev:
Jeg vil desuden helst forblive anonym, så ingen kan udpege mig i en mængde, fordi jeg på den måde bevarer muligheden for at give et neutralt indtryk. Det er de færreste mennesker, hvor det er til deres fordel, at de udtrykker sig. De fleste mennesker gør sig selv en tjeneste, når de holder kæft, fordi de på den måde ikke ødelægger et forhåbentligt nogenlunde neutralt indtryk hos andre mennesker. Det er især vigtigt i arbejdsrelationer, og hvis man gerne vil FREMAD, tænker jeg. Jeg dømmer andre mennesker hårdt, forstås. Når jeg er bevidst om den absurd usympatiske tankeproces i min observation af menneskers kommunikation, så er jeg også bevidst om, at den tankerække kan eksistere om mig hos andre mennesker. Desuagtet, at de givetvis ikke har nogen tankerække om min eksistens overhovedet.

:? Jamen held og lykke med det!


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 13.03.2018 18:35:58 
Brugeravatar

Tilmeldt: 19.04.2007 23:18:33
Indlæg: 6190
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans
Antimatter skrev:
Hvor slemt er det at læse bøger i pdf, dvu og epub format på en ebogslæser? Jeg har over 2000 ebøger og artikler liggende som jeg gerne vil have adgang til når jeg ikke har min laptop med, og meget af det er helt sikkert ikke tilgængeligt gennem deres butik. Bruger aldrig fysiske bøger længere hvis jeg kan undgå det. Der er simpelthen for mange fordele ved at have det hele digitaliseret.


Pdf'er er ubrugelige - men hvis de er sat nogenlunde almindeligt op, findes der programmer der skulle kunne oversætte dem til epub eller MOBI. Har dog ikke selv fået det til at virke. Hvis man først og fremmest bruger den til at læse engelsk-sproget, ikke alt for obskur litteratur (for mit vedkommende fortrinsvis sci-fi) er langt det meste tilgængeligt på interwebbet, enten direkte i readerens butik, på Project Gutenberg eller - simpelthen - de samme steder hvor man fandt sine digitale plader pre-streaming. Det er garanteret det samme på andre større sprog, men det er, indrømmet, svært at finde ting på dansk/i dansk oversættelse.

_________________
Spot On


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 13.03.2018 18:48:07 
Brugeravatar

Tilmeldt: 11.07.2002 10:10:16
Indlæg: 5107
Geografisk sted: fuckin' dobbelt-A
Spotify: 113344089
Antimatter skrev:
Hvor slemt er det at læse bøger i pdf, dvu og epub format på en ebogslæser?
Jeg har sådan en bambus-kinesisk Boox-67 ting på 6 tommer og for dens vedkommende er svaret i forhold til .pdf - slemt, dårligt, ikke godt. Epub kører fint, men skærmen er for lille til fx at læse tegneserier i pdf-format. Skærmen opdaterer heller ikke hurtigt nok til at den er rar at læse nyheder på, så den fungerer udelukkende til skønlitteratur for mig. Det er den til gengæld rigtigt god til.
Hvis man ikke kan leve uden at kunne læse pdf'er, skal man altså ha' en større skærm.Billede

_________________
foxtrot skrev:
En internetperson, der ikke kan se hvornår man er sarkastisk, er jo bare et fjols man endnu ikke har mødt.


Top
 Profil Hjemmeside 
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 14.03.2018 07:43:57 

Tilmeldt: 19.02.2006 22:05:48
Indlæg: 3801
Geografisk sted: Dodge City
Fisker Thomas skrev:
gigantic skrev:
Fisker Thomas skrev:
Yesoffense skal tænke på, at dem, hun skriver mails til, sikkert ikke er så anale som folk herinde. Jeg bliver fx RASENDE indvendigt, når dansklærerkolleger hele tiden siger "omkring" i stedet for "om", men jeg er nok mindretallet. De fleste er ret meget mere tolerante, og dem, der bliver rasende, er ofte alligevel for høflige til at sige noget.

Du har helt ret, men jeg forventer også, at yesoffense kan rationalisere sig frem til det, du og andre beskriver. Pointen er, som jeg ser det, at det ikke er en rationel følelse. Men det er en følelse, og det er svært at forklare sig til at føle anderledes.

Jeps. Jeg ved det. Jeg fik det bare langt bedre med mig selv, da det en dag gik op for mig, at de fleste andre er overvejende ligeglade med mig, og at det kun er mig selv, der går op i, hvad jeg sagde af idiotiskheder i en samtale for fire-ti år siden.


Når man er 20 år, går man ekstremt meget op i, hvad andre tænker om en. Når man rammer 40 år, er man ligeglad med, hvad andre tænker om en. Som 60-årig går det op for dig, at alle andre stort set er ligeglade. Hvor er det nu, jeg har læst noget i den retning? Sikkert et eller andet Euroman-interview...


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 14.03.2018 07:51:20 
Brugeravatar

Tilmeldt: 02.04.2007 19:54:29
Indlæg: 7364
Geografisk sted: Stanford University
Jeg går altid og grubler over alle de dumme ting Fisker Thomas har sagt og skrevet gennem tiderne.

_________________
Dance encourages the body to move without permission. That's a fundamental flaw. It must be solved.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 14.03.2018 14:35:09 
Brugeravatar

Tilmeldt: 07.12.2010 01:23:28
Indlæg: 2187
I dag har jeg skrevet fire mails til en prominent forsker. De tog i gennemsnit fem minutter pr. stk. at skrive, så måske har peptalken alligevel hjulpet. Tak, Selvhjælpssvingninger.

_________________
Great minds think HEHE


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: TN 2018 - Hundens år
Indlæg: 14.03.2018 14:36:11 
Brugeravatar

Tilmeldt: 10.07.2005 23:11:43
Indlæg: 4897
Hvor er det godt at høre :D Du kan jo sagtens.

_________________
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 825 indlæg ]  Gå til side Foregående  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team