forskellige opdateringer af retningslinier mv.

Alt med relation til forummet og brugerne tilknyttet kan diskuteres hér
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
stilhed
Indlæg: 7905
Tilmeldt: 16 jul 2002 14:46
Geografisk sted: on a mountain
Kontakt:

forskellige opdateringer af retningslinier mv.

#1 Indlæg af stilhed » 03 maj 2007 14:40

kære medsvingere,

som I måske har bemærket, har jeg på vegne af den samlede redaktion netop tweaket nogle småting i retningslinierne, reglerne om salg af koncertbilletter, auktionsvejledningen mv. der er primært tale om rettelser af stavefejl, skifte af hvem der stod som forfatter til bekendtgørelserne og småændringer af div. formuleringer.

på eet punkt har vi dog foretaget en synlig ændring. vi har nemlig uddybet forbuddet mod mediering af ulovligt materiale. vi forestiller os ikke, det vil have nogen væsentlig indflydelse på, hvordan vi håndhæver det. der er først og fremmest tale om, at vi har ajourført forbuddet med gældende dansk lovgivning.

Forbud

[...]

Det er endvidere udtrykkeligt forbudt:

[...]

- At anvende Svingninger til at mediere deling af ophavsretligt beskyttet materiale. Dvs. at linke til ulovlige filer, opfordre til fildeling eller offentliggøre beskyttet skrift, musik, film eller andre medier. Generelt kan formuleringer med deling af beskyttede filer som udtrykkelig hensigt ikke tillades.
Dvs., det er stadig tilladt at linke til en hjemmeside, uanset at denne måtte indeholde ulovligt materiale, så længe linket ikke med overvejende sandsynlighed er rettet mod dette materiale eller ledsages af en henvisning til, hvorledes det kan indhentes.
der har altid eksisteret et misforhold mellem de små folks kår og den betydning, de tillægger deres egen eksistens

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 2 gæster