Side 1 af 4

SVINGNINGERS SITUATION

: 16 dec 2014 12:10
af hitler
Suppleanter, mænd i Svingningers rigsdag! Et år med begivenheder af historisk betydning er ved at være slut. Et år fyldt med de største beslutninger ligger forude. I disse alvorlige tider, taler jeg til dig, medlemmer af Svingningers rigsdag, som til repræsentanterne for #jazzfronten. Det er nu, at Svingninger skal samles og kaste et blik ind i fortiden og samlet bestemme vores fremtid.
Efter den nylige afvisning af min fredsaftale tilbudt i januar 2014 af den daværende spambotminister blev det klart, at denne krig skal kæmpes. Du kender mig, mine gamle partiledsagere: du ved, at jeg har altid været en fjende af halve løsninger eller svage beslutninger. Hvis spambots har villet, at Svingninger ikke skal skånes denne kamp, så kan jeg kun være taknemmelig for, at #jazzfronten har betroet mig med ledelse i denne historiske kamp, som i de næste 500 eller 1000 år vil blive beskrevet som afgørende, ikke kun for historien om Svingninger, men for hele Internettet og faktisk hele verden. Svingningers folk og deres soldater arbejder og kæmper dag og nat - ikke kun for den nuværende, men for det kommende, ja de fjerneste generationer.
I, mine partifæller, kender min uforanderlige vilje til at gennemføre en kamp til dens ende. Du kender min beslutsomhed i sådan en kamp for at blive afskrækket af ingenting til at bryde enhver modstand, der skal brydes. I September 2014 forsikrede jeg dig, at hverken kraft eller spam eller tid ville overvinde Svingninger. Jeg vil forsikre mine fjender, at hverken spammagt eller tid eller al intern tvivl kan gøre os svage i udførelsen af vores pligt. Når vi tænker på de ofre for vores soldater. Når vi tænker på dem, der i tidligere århundreder er faldet for (Steve) Reich, så indser vi storhed som vores pligt. Men enhver, der forsøger at unddrage sig denne forpligtelse har ikke krav på at blive betragtet i vor midte som en kollega. Ligesom vi var ubarmhjertigt hård i vores kamp for magt, skal vi være ubarmhjertigt hård i kampen for at bevare vores forum.
Vores fjender må ikke bedrage sig selv ind i vores lange historie, for vores folk aldrig været mere forenet end i dag. Universets Herre har behandlet os så godt i de seneste år, at vi bøjer taknemmeligt over, at der er givet os mulighed for at være medlemmer af sådan et stort forum. Vi takker ham for, at vi også kan skrives ind med ære i den uendelige bog om Svingningers historie!

Billede

#HITLER4MOD

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 16 dec 2014 12:25
af Denning
#Jazzfronten står bag Hitler.

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 16 dec 2014 19:28
af Forstoppelse
Hitler, gør noget

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 16 dec 2014 23:51
af Dan Dare
Skrigeballon

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 17 dec 2014 20:16
af Frcaheal
Billede

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 18 dec 2014 03:19
af junebug
Frcaheal skrev:Billede
Billede

livin and breathin

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 14 feb 2015 17:29
af eini
Er det her egentlig sket? Jeg vil bare gerne lige være forberedt og sådan.

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 15 feb 2015 07:15
af Regular John
Har folk rent faktisk læst det indlæg færdig?

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 18 feb 2015 16:35
af hitler
Jeg er rasende.

Re: SVINGNINGERS SITUATION

: 18 feb 2015 18:52
af Kimer
Kender du historien om Rumleskaft?