GOAT2016 - DE INDIVIDUELLE LISTER

Alt med relation til forummet og brugerne tilknyttet kan diskuteres hér
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
christian
Indlæg: 3190
Tilmeldt: 11 jul 2002 07:25
Geografisk sted: 2013

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#341 Indlæg af christian » 04 feb 2016 15:39

De næste to lister er ikke med i den første optælling, da de er sendt efter deadline, men derfor kan I jo godt prøve at gætte dem alligevel:

mads f
Boriz
dayan
reckoner
Robert
bleach
Den Lille Kødhætte
Hemophiliac
Mikko
Frk. Larsen
helstegt
Onkel Tucas date
per e
FlowerLady
Svingninger
radio
Dæniz
Fuzz Daddy
washingmachine
kornelius
kokanin
musikministeren
Jiggo
henrik qvortrup
fjumregøj
Tip: Du kan lynhurtigt tilføje effekter på markeret tekst.

Brugeravatar
yesoffense
Indlæg: 2265
Tilmeldt: 07 dec 2010 01:23

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#342 Indlæg af yesoffense » 04 feb 2016 16:56

Noget om min liste:
Spoiler:
Jeg elsker Jon A. Jeg hader når Jon A tager perioder af Svingninger, for mig er det ikke det samme uden ham. Jeg elsker at Jon A siger, at han ikke forstår unge kvinder, som ikke hører Bratmobile. Jon A har altid de rigtige holdninger. Da jeg lige havde oprettet en profil på Svingninger og boede i Aalborg og kun mødte mænd med en meget traditionel forståelse af køn og kønsroller, så var det ret overvældende at se en mand skrive om, at kvinder med overskæg kan være hotte og at piger skal stå på skateboard, hvis de vil. Og så var det hans skyld, at jeg opdagede Fugazi. Jon A skriver rigtig meget om musik, men også meget om andre ting. Jon A er en meget relaterbar profil. Hvis man ikke kan lide Jon A, så er man et dårligt menneske.

Tror dayan synes, at jeg er nedtur, men jeg har altid haft en masochistisk natur, så det gør det bare bedre. dayan har fed musiksmag og så er han morsom. dayan, Syme og dreambydream er de profiler, hvis musiksmag minder mest om min egen, tror jeg. Og alle kan jo bedst lide deres egen musiksmag, så det giver point. Syme er den profil, som har påvirket min musik- og litteratursmag mest, og det gør han tildels udenfor Svingninger, men i høj grad også på Svingninger. Han er vel det perfekte åndelige forbillede, helt neurotisk og excentrisk. Jeg ville med sikkerhed have bevæget mig i andre retninger, hvis det ikke havde været for Syme. Eller i hvert fald ville det have været en længerevarende proces at finde frem til Den Gode Litteratur uden hans anbefalinger. Udenfor Svingninger er jeg godtnok taknemmelig for, at han for snart fire år siden på Jaguaren spurgte, om jeg ville leje det værelse i hans lejlighed, hvor der alligevel bare stod papkasser.

Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte med Jonas. Mage til surt røvhul. Han er virkelig sjov. Men han skal også lukke fissen sommetider. Hvis jeg havde en virksomhed, så ville jeg ansætte Jonas med det samme, primært fordi jeg godt gad at være Jonas chef, så jeg kunne bestemme over ham og fortælle ham, hvad han skal gøre. Men jeg ville sikkert fyre ham et par måneder senere, fordi han er så pissekværulerende, at han ville anfægte alle beslutninger, jeg træffer i min position som boss. Her er markant kedeligere i de perioder, hvor Jonas ikke skriver.

Jeg forstår ikke hvorfor hitlers 5. plads er et give-away. Det ville være et give-away, hvis han havde fået en plads i top 3. Han ville have fået en højere placering, hvis det ikke var fordi, at jeg i en periode syntes, at han var et dumt, sexistisk svin. Han skriver fede indlæg om black metal, klassisk og ambient. Han er rimelig udadreagerende og elsker caps lock, men det er og gør ægte førere jo som regel. Han er en af de profiler, som oftest får mig til at grine højest, og det var han også inden vi blev kærester. hitler. <3

dreambydream anbefaler den gode indie. Han skriver lolleren indlæg, som dog er en anelse studentikose. Jeg kan rigtig godt lide dreambydream, så jeg håber virkelig, at han bliver ved med at skrive herinde. Jeg vil gerne snart have, at han anbefaler mig noget ny musik.

Viskarne er vel en form for mytisk skikkelse på Svingninger. Jeg håber Viskarne begynder at skrive mere på Svingninger igen. Jeg tror ikke, at jeg kan mindes, at jeg har syntes, Viskarne har skrevet et dårligt indlæg, hvilket jo er noget af en bedrift herinde. Viskarne har et utrolig højt bundniveau. Meget morsom. Meget gnaven.

Pete Rock har jeg altid godt ku’ li’. Men jeg har svært ved at tegne mig et billede af personen bag profilen. Det kan dog aldrig være helt galt, når han elsker Broad City så meget, som han gør. Han virker lige dele tvær og morsom, men også venlig. Pete Rock har god musiksmag. Måske den eneste profil, udover Gregor, som elsker Autre Ne Veut lige så meget som mig? Jeg bliver glad, når Pete Rock har skrevet en kommentar til et indlæg, jeg har skrevet.

Fisker Thomas har satme skrevet mange indlæg i fandeme alle tråde, så man kan jo slet ikke undgå ham. Og det er egentlig også meget godt. Fisker Thomas er nok en af de profiler, som har størst indflydelse på det samlede Svingningers litteratursmag. Det bilder jeg mig i hvert fald ind. Jeg kan godt lide, når Fisker Thomas skriver anekdoter fra sit liv. Det har nærmest altid stor underholdningsværdi.

eth er dokumentationen af den unge Symes opgør med barndommens svindende naivitet og tiltagende konflikt med menneskeheden. Allerede helt excentrisk med ungdommens uforglemmelige bitterhed. Syme er eth, som har resigneret og erkender altings forfald, men som samtidig overgiver sig til et lysere og mildere sind, som klæder neurotikkeren.

naunyn leverer solide musikanbefalinger. De er altid gode, uden undtagelse. Hvis jeg skal have anbefalet kvalitetsklassisk eller musik i den dystre ende, så vil naunyn altid være mit førstevalg.

cloveroverdover er den evige pedant, hvilket selvfølgelig altid bør belønnes. Jeg ville ønske, at hun skrev noget mere.

Ali Pilfinger ville ha’ fået en højere placering, hvis han skrev oftere. Han er meget velartikuleret. Jeg ville også ønske, han skrev noget mere. Han er sjov.

Jeg ville gerne have skrevet på boardet, da imaginaryband og onsdag morgen stadig skrev. De virker giftige. At være aktiv, da duoen eth/imaginaryband gjorde fælles front virker rimelig sindssygt. Jeg håber at onsdag morgen begynder at skrive herinde igen. Når jeg har kigget i arkiverne, så virker hendes indlæg som nogen af de sjoveste og mest trist-desperate. Hende kan jeg godt lide.

kasper kål skriver de bedste indlæg i computerspilstråden. Det er en af mine yndlingstråde, selvom jeg sjældent skriver i den. Gode anbefalinger. Han har også lavet nogle gode playlister på Spotify.

Rock Action er sjov, fordi han er pissesur. Er ked af, at han mest skriver om fodbold.

Distingvisten er en af de få profiler, som indimellem skriver om mode. Jeg forstår ikke den diskurs herinde, at det at interessere sig for beklædning er underlødigt. Alle burde gå op i at klæde sig ordentligt. Det virker som om Distingvisten kun interesserer sig for gode ting i livet. Naturvidenskab, dyrt tøj, klassisk musik og neo-folk.

krea skriver mange indlæg i musiktrådene og han har mega-habil smag. Jeg tror ikke krea nogensinde har anbefalet noget tvivlsomt. På det seneste har han skrevet læsværdige indlæg om sit eget liv. Det kan jeg godt lide, når brugerne gør.

yesoffense kan være sjov nok, men hun er også lidt perfid og hun burde skrive noget mere om musik. Hun har en rigtig fed musiksmag, nemlig.

Dronekræmmeren skal slettes til fordel for Golden Hour.
(Dronekræmmeren har ret høj lol-faktor og skriver ofte gode indlæg om journalistisk. Jeg føler ofte, at jeg er blevet klogere, når jeg har læst et Dronekræmmeren-indlæg.)

Jeg elsker mary jane. Jeg elsker hans mødom-tråd. mary jane er inkarnationen af ungdommelige eskapader, 1337 gaming og at bestræbe sig på at få en ubekymret tilværelse med masser looove. Han elsker Morphine. Hvem elsker ikke Morphine? Hvem elsker ikke mary jane?

christian har godt nok bidraget meget til Svingninger. Han har ikke skrevet så meget i den periode, hvor jeg har skrevet på Svingninger, men han bidrager altid positivt. Han er meget tør. Det kan jeg godt lide.

kulsoen er ren god stil. Uprætentiøs, elsker Coil, mega aggressiv. Holder 100p.

scapaflow har lavet et utal af gode tråde. Det har haile lassie også, men det var scapaflow, som skrev det måske bedste indlæg på Svigninger nogensinde i scoretråden. Han burde egentlig have fået en højere placering end haile lassie, men aktualitet vandt åbenbart, da jeg lavede listen.

anglophilia har anbefalet god musik i så rigelige mængder over lang tid. Han kommer med gode tips i stikkertråden. Han virker også sympatisk. Ham kan jeg lide.

Da jeg startede med at skrive på Svingninger var det lærende for mig, at en som eini også skrev på Svingninger. Efter at have læst prostitutionstråden, fik jeg pludselig mulighed for at sætte ord på nogen af de tanker, jeg havde gjort mig, men som var udsvævende og udefinerbare for mig. eini har ganske givet haft stor betydning for min forståelse af sexarbejde, køn, kvinder og emner i samme kategori. Jeg ved ikke om jeg nødvendigvis altid er enig, men jeg er meget glad for, at eini giver sig tid til at diskutere de ting. Jeg forstår ikke altid, at hun gider, men jeg er taknemmelig for, at hun gør det. Hun har også fed italo-smag. Og smag i alt muligt andet for den sags skyld. En af einis kvaliteter er, at hun har god social forståelse. Jeg synes hun forstår at skabe fællesskabsfølelse på et board, som ofte kan være svært at være ny på. Eller at være på i det hele taget.

barnabooth hører den fede musik og læser den fede litteratur. Jeg kender ikke ham for så meget andet end det. Men det bør også være nok, hvis musikken og litteraturen er fed nok.

gigantic burde ha' fået en meget højere placering på min liste. Jeg er ked af hans placering på den samlede top 100. Han burde ligge i top 15. gigantic er lige god for et irettesættende og for et opmuntrende indlæg. Han skriver mest om ting, som jeg ikke går så meget op i, men jeg læser altid hans indlæg alligevel, fordi hans indlæg altid har høj standard. Han skriver nærmest aldrig indlæg, som kun er fyld. Og han elsker Farlig Fredag!

La Mouche er endnu en af de profiler, som gør det tåleligt at være så Svingninger. Hvis alle profiler var kværulantiske og vrantne, ville det være uudholdeligt. La Mouche er en dejlig profil, som aldrig ville være modbydelig mod en bruger, som træder forkert i det uskrevne regelsæt om hvad fanden der er hipt og cool lige nu. Det er fedt med hans tegneserie- og kunstindlæg. Han skriver ikke så meget for tiden. Det er jeg ked af.

Hagemann. wtf. bare wtf. Hagemann er ren lol.

Mr. Bungle er god for ordspil og vittige betragtninger. Han burde skrive noget mere. Han hører også den fede techno, men det er jeg faktisk i tvivl om, at jeg ved fra Svingninger.

oles er den perfekte Svingningerprofil. Han er sjov og giver gode anbefalinger. oles er klart en af mine yndlingsprofiler.

O’ R'lyeh har i lang tid nærmest kun skrevet om litteratur. Det er lidt en skam. Savner ham i de andre tråde. O’ R’lyeh elsker også ABBA, så jeg elsker O’ R’lyeh. Det giver sig selv.

Der er ingen som æsmet. Alle elsker æsmet og alle bør elske æsmet.

Morten er en allround fin fyr. Virker meget engageret i at opdage ny musik. Ham kan jeg godt lide.

Jimmi jazz var en af de første profiler, som svarede på mine indlæg. Han virker omsorgsfuld. Jeg husker det som om, at Jimmi Jazz forsvarede psyched up janis, da not_batman skrev, at hun lignede en teenager i Take Your Picture On-tråden. Vi hører vist ikke rigtig den samme type musik, men det ved jeg egentlig ikke. Jeg lollede en del af Spaceman/Jimmi Jazz-kontroverserne. Han skriver desværre sjældnere i øjeblikket, græder.

Broder Salsa er en af grundene til, at det er rart at være på Svingninger. Ikke fordi, at han ikke kan levere en spydig og morsom kommentar, men fordi han samtidig er rigtig sympatisk. Han er hjælpsom og empatisk. Og så er han begejstret for at lære ny musik at kende. Jeg kan virkelig godt lide Broder Salsa.

Nancy Drew har ikke skrevet meget, desværre. Jeg kan godt lide måden, som hun håndterede Svingningers indspisthed på. Hun virkede meget oprigtig og var befriende uprætentiøs i sin smag i en periode, hvor alle andre skreg på boardets anerkendelse og freejazz. #autenticitet

Marcus er sjov, når han indimellem skriver på Svingninger. Han virker rimelig far i sin humor. For en, hvis yndlingstråd på reddit er dad jokes-tråden, er det selvfølgelig fed style.

Leif Erektions teenageæstetik i sine indlæg er tiltalende. Den nye, ældre udgave af Erektionen virker mere bro-agtig, derfor er han ikke på. En af de første tråde, jeg læste på Svingninger var alle-mod-alle-tråden, hvor Leif Erektion var lolz. Det var en af grundene til, jeg lavede en profil.

wonderfulspam har uheldigvis ikke skrevet i mange år. Jeg ville gerne have, at han begyndte at skrive igen. Han er sjov og hører fed musik. Er glad for Nick Lowe, det kan jeg godt lide.

Fuzz Pig burde ha’ fået en højere placering. Dejligt at være så dedikeret til den fede prog.

Sille…sille… ville sikkert have fået en højere placering, hvis hun havde skrevet mere, mens jeg har været aktiv. Sille…sille… var meget ung, da hun begyndte at skrive på Svingninger. Sommetider ville jeg ønske, at jeg også skrev på Svingninger, da jeg var meget ung, fordi jeg så måske ville kunne skrive lige så nuanceret og præcist som Sille, men så kommer jeg også med gru til at tænke på alle de pinligheder, jeg ville have foreviget i min Che Guevara/HIM/pighalsbånds-periode. Til gengæld var jeg så måske kommet hurtigere over den periode. Sille er måske den mest sympatiske profil overhovedet. Virkelig dejlig profil.

nap nap har gode analyser af journalistisk og politiske situationer. Han virker morsom.

makrel burde have fået en højere placering. Mædl og generel god stil. Han virker meget sympatisk. Han skaber god stemning, synes jeg.

j-sim skriver for lidt, men hans anbefalinger er altid rigtig gode. Hvis j-sim anbefaler musik, så bør man høre det.

TunnelVisionær og iteration er på listen, fordi en af dem engang angiveligt skulle have bannet chris på sin sidste dag som moderator. Det er klart en listeplads værdigt. Jeg kan ikke huske hvem af dem det var, men kom frem til, at det måtte være TunnelVisionær, derfor er han placeret over iteration. Senere kom jeg i tanke om, at det nok i virkeligheden må være iteration. iteration ville ha’ fået en plads på min liste uanset, men det ville TunnelVisionær ikke. Er der ikke en af moderatorerne der snart stopper, så vi kan få shaken bannet?

Profiler jeg har glemt: Golden Hour. Jeg synes, at det christian har skrevet om Golden Hour, stemmer overens med de tanker, som jeg gør mig om ham. Tror ikke jeg kan formulere det bedre. Golden Hour kører fed style.

---

Jeg ville helt sikkert være et helt andet sted i dag uden Svingninger. Svingninger har lært mig at læse kritisk og at være mere bevidst. Meget bedre end enhver uddannelsesinstitution har gjort. Svingninger har givet mig bedre smag. Men Svingninger har også gjort mig skeptisk overfor andre mennesker i en grad, som jeg ikke var før, jeg begyndte at skrive på Svingninger. Jeg har i en periode syntes, at folk var decideret dumme, hvis de ikke lige vidste hvad Suicide eller Death In June er. Det er jeg ved at prøve at af-lære mig, så jeg kan embrace alting noget mere.
EDIT: Diverse tastefejl.
Senest rettet af yesoffense 04 feb 2016 20:12, rettet i alt 1 gang.
Great minds think HEHE
... O.K.,like, the way I feel about the Rolling Stones is the way my kids are going to feel about Nine Inch Nails, so I shouldn't really torment my mom anymore, huh?

Brugeravatar
krea
Indlæg: 8279
Tilmeldt: 16 okt 2003 10:59
Geografisk sted: Kødbyen, 1978

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#343 Indlæg af krea » 04 feb 2016 17:39

yesoffense skrev:Noget om min liste:
Spoiler:
Jeg elsker Jon A. Jeg hader når Jon A tager perioder af Svingninger, for mig er det ikke det samme uden ham. Jeg elsker at Jon A siger, at han ikke forstår unge kvinder, som ikke hører Bratmobile. Jon A har altid de rigtige holdninger. Da jeg lige havde oprettet en profil på Svingninger og boede i Aalborg og kun mødte mænd med en meget traditionel forståelse af køn og kønsroller, så var det ret overvældende at se en mand skrive om, at kvinder med overskæg kan være hotte og at piger skal stå på skateboard, hvis de vil. Og så var det hans skyld, at jeg opdagede Fugazi. Jon A skriver rigtig meget om musik, men også meget om andre ting. Jon A er en meget relaterbar profil. Hvis man ikke kan lide Jon A, så er man et dårligt menneske.

Tror dayan synes, at jeg er nedtur, men jeg har altid haft en masochistisk natur, så det gør det bare bedre. dayan har fed musiksmag og så er han morsom. dayan, Syme og dreambydream er de profiler, hvis musiksmag minder mest om min egen, tror jeg. Og alle kan jo bedst lide deres egen musiksmag, så det giver point. Syme er den profil, som har påvirket min musik- og litteratursmag mest, og det gør han tildels udenfor Svingninger, men i høj grad også på Svingninger. Han er vel det perfekte åndelige forbillede, helt neurotisk og excentrisk. Jeg ville med sikkerhed have bevæget mig i andre retninger, hvis det ikke havde været for Syme. Eller i hvert fald ville det have været en længerevarende proces at finde frem til Den Gode Litteratur uden hans anbefalinger. Udenfor Svingninger er jeg godtnok taknemmelig for, at han for snart fire år siden på Jaguaren spurgte, om jeg ville leje det værelse i hans lejlighed, hvor der alligevel bare stod papkasser.

Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte med Jonas. Mage til surt røvhul. Han er virkelig sjov. Men han skal også lukke fissen sommetider. Hvis jeg havde en virksomhed, så ville jeg ansætte Jonas med det samme, primært fordi jeg godt gad at være Jonas chef, så jeg kunne bestemme over ham og fortælle ham, hvad han skal gøre. Men jeg ville sikkert fyre ham et par måneder senere, fordi han er så pissekværulerende, at han ville anfægte alle beslutninger, jeg træffer i min position som boss. Her er markant kedeligere i de perioder, hvor Jonas ikke skriver.

Jeg forstår ikke hvorfor hitlers 5. plads er et give-away. Det ville være et give-away, hvis han havde fået en plads i top 3. Han ville have fået en højere placering, hvis det ikke var fordi, at jeg i en periode syntes, at han var et dumt, sexistisk svin. Han skriver fede indlæg om black metal, klassisk og ambient. Han er rimelig udadreagerende og elsker caps lock, men det er og gør ægte førere jo som regel. Han er en af de profiler, som oftest får mig til at grine højest, og det var han også inden vi blev kærester. hitler. <3

dreambydream anbefaler den gode indie. Han skriver lolleren indlæg, som dog er en anelse studentikose. Jeg kan rigtig godt lide dreambydream, så jeg håber virkelig, at han bliver ved med at skrive herinde. Jeg vil gerne snart have, at han anbefaler mig noget ny musik.

Viskarne er vel en form for mytisk skikkelse på Svingninger. Jeg håber Viskarne begynder at skrive mere på Svingninger igen. Jeg tror ikke, at jeg kan mindes, at jeg har syntes, Viskarne har skrevet et dårligt indlæg, hvilket jo er noget af en bedrift herinde. Viskarne har et utrolig højt bundniveau. Meget morsom. Meget gnaven.

Pete Rock har jeg altid godt ku’ li’. Men jeg har svært ved at tegne mig et billede af personen bag profilen. Det kan dog aldrig være helt galt, når han elsker Broad City så meget, som han gør. Han virker lige dele tvær og morsom, men også venlig. Pete Rock har god musiksmag. Måske den eneste profil, udover Gregor, som elsker Autre Ne Veut lige så meget som mig? Jeg bliver glad, når Pete Rock har skrevet en kommentar til et indlæg, jeg har skrevet.

Fisker Thomas har satme skrevet mange indlæg i fandeme alle tråde, så man kan jo slet ikke undgå ham. Og det er egentlig også meget godt. Fisker Thomas er nok en af de profiler, som har størst indflydelse på det samlede Svingningers litteratursmag. Det bilder jeg mig i hvert fald ind. Jeg kan godt lide, når Fisker Thomas skriver anekdoter fra sit liv. Det har nærmest altid stor underholdningsværdi.

eth er dokumentationen af den unge Symes opgør med barndommens forsvindende naivitet og tiltagende konflikt med menneskeheden. Allerede helt excentrisk med ungdommens uforglemmelige bitterhed. Syme er eth, som har resigneret og erkender altings forfald, men som samtidig overgiver sig til et lysere og mildere sind, som klæder neurotikkeren.

naunyn leverer solide musikanbefalinger. De er altid gode, uden undtagelse. Hvis jeg skal have anbefalet kvalitetsklassisk eller musik i den dystre ende, så vil naunyn altid være mit førstevalg.

cloveroverdover er den evige pedant, hvilket selvfølgelig altid bør belønnes. Jeg ville ønske, at hun skrev noget mere.

Ali Pilfinger ville ha’ fået en højere placering, hvis han skrev oftere. Han er meget velartikuleret. Jeg ville også ønske, han skrev noget mere. Han er sjov.

Jeg ville gerne have skrevet på boardet, da imaginaryband og onsdag morgen stadig skrev. De virker giftige. At være aktiv, da duoen eth/imaginaryband gjorde fælles front virker rimelig sindssygt. Jeg håber at onsdag morgen begynder at skrive herinde igen. Når jeg har kigget i arkiverne, så virker hendes indlæg som nogen af de sjoveste og mest trist-desperate. Hende kan jeg godt lide.

kasper kål skriver de bedste indlæg i computerspilstråden. Det er en af mine yndlingstråde, selvom jeg sjældent skriver i den. Gode anbefalinger. Han har også lavet nogle gode playlister på Spotify.

Rock Action er sjov, fordi han er pissesur. Er ked af, at han mest skriver om fodbold.

Distingvisten er en af de få profiler, som indimellem skriver om mode. Jeg forstår ikke den diskurs herinde, at det at interessere sig for beklædning er underlødigt. Alle burde gå op i at klæde sig ordentligt. Det virker som om Distingvisten kun interesserer sig for gode ting i livet. Naturvidenskab, dyrt tøj, klassisk musik og neo-folk.

krea skriver mange indlæg i musiktrådene og han har mega-habil smag. Jeg tror ikke krea nogensinde har anbefalet noget tvivlsomt. På det seneste har han skrevet læsværdige indlæg som sit eget liv. Det kan jeg godt lide, når brugere gør.

yesoffense kan være sjov nok, men hun er også lidt perfid og hun burde skrive noget mere om musik. Hun har en rigtig fed musiksmag, nemlig.

Dronekræmmeren skal slettes til fordel for Golden Hour.
(Dronekræmmeren har ret høj lol-faktor og skriver ofte gode indlæg som journalistisk. Jeg føler ofte, at jeg er blevet klogere, når jeg har læst et Dronekræmmeren-indlæg.)

Jeg elsker mary jane. Jeg elsker hans mødom-tråd. mary jane er inkarnationen af ungdommelige eskapader, 1337 gaming og at bestræbe sig på at få en ubekymret tilværelse med masser af looove. Han elsker Morphine. Hvem elsker ikke Morphine? Hvem elsker ikke mary jane?

christian har godt nok bidraget meget til Svingninger. Han har ikke skrevet så meget i den periode, hvor jeg har skrevet på Svingninger, men han bidrager altid positivt. Han er meget tør. Det kan jeg godt lide.

kulsoen er ren god stil. Uprætentiøs, elsker Coil, mega aggressiv. Holder hundrede.

scapaflow har lavet et utal af gode tråde. Det har haile lassie også, men det var scapaflow, som lavede scoretråden, den måske bedste tråd på Svingninger nogensinde. Han burde egentlig have fået en højere placering end haile lassie, men aktualitet vandt åbenbart, da jeg lavede listen.

anglophilia har anbefalet god musik i så rigelige mængder over lang tid. Han kommer også med tips i stikkertråden. Han virker også sympatisk. Ham kan jeg lide.

Da jeg startede med at skrive på Svingninger var det vildt for mig, at en som eini også skrev på Svingninger. Efter at have læst prostitutionstråden, fik jeg pludselig mulighed for at sætte ord på nogen af de tanker, jeg havde gjort mig, men som var udsvævende og udefinerbare for mig. eini har ganske givet haft stor betydning for min forståelse af sexarbejde, køn, kvinder og emner i samme kategori. Jeg ved ikke om jeg nødvendigvis altid er enig, men jeg er meget glad for, at eini giver sig tid til at diskutere de ting. Jeg forstår ikke altid, at hun gider, men jeg er taknemmelig for, at hun gør det. Hun har også fed italo-smag. Og smag i alt muligt andet for den sags skyld. En af einis kvaliteter er, at hun har god social forståelse. Jeg synes hun forstår at skabe fællesskabsfølelse på et board, som ofte kan være svært at ny på. Eller at være på i det hele taget.

barnabooth hører den fede musik og læser den fede litteratur. Jeg kan ikke ham for så meget andet end det. Men det bør også være nok, hvis musikken og litteraturen er fed nok.

gigantic burde ha' fået en meget højere placering. Jeg er ked af hans placering på den samlede top 100. Han burde ligge i top 15. gigantic er lige god for et irettesættende og et opmuntrende indlæg. Han skriver mest om ting, som jeg ikke går så meget op i, men jeg læser altid hans indlæg alligevel, fordi hans indlæg har høj standard. Han skriver nærmest aldrig indlæg, som kun er fyld. Og han elsker Farlig Fredag!

La Mouche er endnu en af de profiler, som gør det tåleligt at være så Svingninger. Hvis alle profiler var kværulantiske og vrantne, ville det være uudholdeligt. La Mouche er en dejlig profil, som aldrig ville være modbydelig mod en bruger, som træder forkert i det uskrevne regelsæt om hvad fanden der er hipt og cool lige nu. Det er fedt med hans tegneserie- og kunstindlæg. Han skriver ikke så meget for tiden. Det er jeg ked af.

Hagemann. wtf. bare wtf. Hagemann er ren lol.

Mr. Bungle er god for ordspil og vittige betragtninger. Han burde skrive noget mere. Han hører også den fede techno, men det er jeg faktisk i tvivl om, at jeg ved fra Svingninger.

oles er den perfekte Svingningerprofil. Han er sjov og giver gode anbefalinger. oles er klart en af mine yndlingsprofiler.

O’ R'lyeh har i lang tid nærmest kun skrevet om litteratur. Det er lidt en skam. Savner ham i de andre tråde. O’ R’lyeh elsker også ABBA, så jeg elsker O’ R’lyeh. Det giver sig selv.

Der er ingen som æsmet. Alle elsker æsmet og alle bør elske æsmet.

Morten er en allround fin fyr. Virker meget engageret i at opdage ny musik. Ham kan jeg godt lide.

Jimmi jazz var en af de første profiler, som svarede på mine indlæg. Han virker omsorgsfuld. Jeg husker det som om, at Jimmi Jazz forsvarede psyched up janis, da not_batman skrev, at hun lignede en teenager i Take Your Picture On-tråden. Vi hører vist ikke rigtig den samme type musik, men det ved jeg egentlig ikke. Jeg lollede en del af Spaceman/Jimmi Jazz-kontroverserne.

Broder Salsa er en af grundene til, at det er rart at være på Svingninger. Ikke fordi, han ikke kan levere en spydig og morsom kommentar, men fordi han samtidig er rigtig sympatisk. Han er hjælpsom og empatisk. Og så er han begejstret for at lære ny musik at kende. Jeg kan virkelig godt lide Broder Salsa.

Nancy Drew har ikke skrevet meget, desværre. Jeg kan godt lide måden, som hun håndterede Svingningers indspisthed på. Hun virkede meget oprigtig og var befriende uprætentiøs i sin smag i en periode, hvor alle andre skreg på boardets anerkendelse og freejazz. #autenticitet

Marcus er sjov, når han indimellem skriver på Svingninger. Han virker rimelig far i sin humor. For en, hvis yndlingstråd på reddit er dad jokes-tråden, er det selvfølgelig fed style.

Leif Erektions teenageæstetik i sine indlæg er tiltalende. Den nye, ældre udgave af Erektionen virker mere bro-agtig, derfor er han ikke på. En af de første tråde, jeg læste på Svingninger var alle-mod-alle-tråden, hvor Leif Erektion var lolz. Det var en af grundene til, jeg lavede en profil.

wonderfulspam har ikke skrevet i mange år, desværre. Jeg ville gerne have, at han begyndte at skrive igen. Han er sjov og hører fed musik. Er glad for Nick Lowe, det kan jeg godt lide.

Fuzz Pig burde ha’ fået en højere placering. Dejligt at være så dedikeret til den fede prog.

Sille…sille… ville sikkert have fået en højere placering, hvis hun havde skrevet mere, mens jeg har været aktiv. Sille…sille… var meget ung, da hun begyndte at skrive på Svingninger. Sommetider ville jeg ønske, at jeg også skrev på Svingninger, da jeg var meget ung, fordi jeg så måske ville kunne skrive lige så nuanceret og præcist som Sille, men så kommer jeg også med gru til at tænke på alle de pinligheder, jeg ville have foreviget i min Che Guevara/HIM/pighalsbånds-periode. Sille er måske den mest sympatiske profil overhovedet. Virkelig dejlig profil.

nap nap har gode analyser af journalistisk og politiske situationer. Han virker morsom.

makrel burde have fået en højere placering. Mædl og generel god stil. Han virker meget sympatisk. Han skaber god stemning, synes jeg.

j-sim skriver for lidt, men hans anbefalinger er altid rigtig gode. Hvis j-sim anbefaler musik, så bør man høre det.

TunnelVisionær og iteration er på listen, fordi en af dem engang angiveligt skulle have bannet chris på hans sidste dag som moderator. Det er klart en listeplads værdigt. Jeg kan ikke huske hvem af dem det var, men kom frem til, at det måtte være TunnelVisionær, derfor er han placeret over iteration. Senere kom jeg i tanke om, at det nok i virkeligheden må være iteration. iteration ville ha’ fået en plads på min liste uanset, men det ville TunnelVisionær ikke. Er der ikke en af moderatorerne der snart stopper, så vi kan få shaken bannet?

Profiler jeg har glemt: Golden Hour. Jeg synes, at det christian har skrevet om Golden Hour, stemmer overens med de tanker, som jeg gør mig om ham. Tror ikke jeg kan formulere det bedre. Golden Hour kører god stil.

---

Jeg ville helt sikkert være et helt andet sted uden Svingninger i dag. Svingninger har lært mig at læse kritisk og at være mere bevidst. Meget bedre end enhver uddannelsesinstitution har gjort. Svingninger har givet mig bedre smag. Men Svingninger har også gjort mig skeptisk overfor andre mennesker i en grad, som jeg ikke var før, jeg begyndte at skrive på Svingninger. Jeg har i en periode syntes, at folk var decideret dumme, hvis de ikke lige vidste hvad Suicide eller Death In June er. Det er jeg ved at prøve at af-lære mig, så jeg kan embrace alting noget mere.
Det er fandeme smukt det dér. At give sig tid til at kommentere alle 50 personer på sin liste. Det vil jeg også forsøge på.
... så det' go'nok ...

Brugeravatar
eini
Indlæg: 6298
Tilmeldt: 18 maj 2004 14:14

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#344 Indlæg af eini » 04 feb 2016 20:24

ÅRH! Lige dobbelt op på love. Har det da for vildt over det. Ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end at jeg elsker svingninger. Tænk, at åbenhjertig sentimentalitet også skulle blive en del af at være her. Evig <3

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 11617
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#345 Indlæg af Jallan » 04 feb 2016 20:51

yesoffense skrev:Noget om min liste:
Spoiler:
Jeg elsker Jon A. Jeg hader når Jon A tager perioder af Svingninger, for mig er det ikke det samme uden ham. Jeg elsker at Jon A siger, at han ikke forstår unge kvinder, som ikke hører Bratmobile. Jon A har altid de rigtige holdninger. Da jeg lige havde oprettet en profil på Svingninger og boede i Aalborg og kun mødte mænd med en meget traditionel forståelse af køn og kønsroller, så var det ret overvældende at se en mand skrive om, at kvinder med overskæg kan være hotte og at piger skal stå på skateboard, hvis de vil. Og så var det hans skyld, at jeg opdagede Fugazi. Jon A skriver rigtig meget om musik, men også meget om andre ting. Jon A er en meget relaterbar profil. Hvis man ikke kan lide Jon A, så er man et dårligt menneske.

Tror dayan synes, at jeg er nedtur, men jeg har altid haft en masochistisk natur, så det gør det bare bedre. dayan har fed musiksmag og så er han morsom. dayan, Syme og dreambydream er de profiler, hvis musiksmag minder mest om min egen, tror jeg. Og alle kan jo bedst lide deres egen musiksmag, så det giver point. Syme er den profil, som har påvirket min musik- og litteratursmag mest, og det gør han tildels udenfor Svingninger, men i høj grad også på Svingninger. Han er vel det perfekte åndelige forbillede, helt neurotisk og excentrisk. Jeg ville med sikkerhed have bevæget mig i andre retninger, hvis det ikke havde været for Syme. Eller i hvert fald ville det have været en længerevarende proces at finde frem til Den Gode Litteratur uden hans anbefalinger. Udenfor Svingninger er jeg godtnok taknemmelig for, at han for snart fire år siden på Jaguaren spurgte, om jeg ville leje det værelse i hans lejlighed, hvor der alligevel bare stod papkasser.

Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte med Jonas. Mage til surt røvhul. Han er virkelig sjov. Men han skal også lukke fissen sommetider. Hvis jeg havde en virksomhed, så ville jeg ansætte Jonas med det samme, primært fordi jeg godt gad at være Jonas chef, så jeg kunne bestemme over ham og fortælle ham, hvad han skal gøre. Men jeg ville sikkert fyre ham et par måneder senere, fordi han er så pissekværulerende, at han ville anfægte alle beslutninger, jeg træffer i min position som boss. Her er markant kedeligere i de perioder, hvor Jonas ikke skriver.

Jeg forstår ikke hvorfor hitlers 5. plads er et give-away. Det ville være et give-away, hvis han havde fået en plads i top 3. Han ville have fået en højere placering, hvis det ikke var fordi, at jeg i en periode syntes, at han var et dumt, sexistisk svin. Han skriver fede indlæg om black metal, klassisk og ambient. Han er rimelig udadreagerende og elsker caps lock, men det er og gør ægte førere jo som regel. Han er en af de profiler, som oftest får mig til at grine højest, og det var han også inden vi blev kærester. hitler. <3

dreambydream anbefaler den gode indie. Han skriver lolleren indlæg, som dog er en anelse studentikose. Jeg kan rigtig godt lide dreambydream, så jeg håber virkelig, at han bliver ved med at skrive herinde. Jeg vil gerne snart have, at han anbefaler mig noget ny musik.

Viskarne er vel en form for mytisk skikkelse på Svingninger. Jeg håber Viskarne begynder at skrive mere på Svingninger igen. Jeg tror ikke, at jeg kan mindes, at jeg har syntes, Viskarne har skrevet et dårligt indlæg, hvilket jo er noget af en bedrift herinde. Viskarne har et utrolig højt bundniveau. Meget morsom. Meget gnaven.

Pete Rock har jeg altid godt ku’ li’. Men jeg har svært ved at tegne mig et billede af personen bag profilen. Det kan dog aldrig være helt galt, når han elsker Broad City så meget, som han gør. Han virker lige dele tvær og morsom, men også venlig. Pete Rock har god musiksmag. Måske den eneste profil, udover Gregor, som elsker Autre Ne Veut lige så meget som mig? Jeg bliver glad, når Pete Rock har skrevet en kommentar til et indlæg, jeg har skrevet.

Fisker Thomas har satme skrevet mange indlæg i fandeme alle tråde, så man kan jo slet ikke undgå ham. Og det er egentlig også meget godt. Fisker Thomas er nok en af de profiler, som har størst indflydelse på det samlede Svingningers litteratursmag. Det bilder jeg mig i hvert fald ind. Jeg kan godt lide, når Fisker Thomas skriver anekdoter fra sit liv. Det har nærmest altid stor underholdningsværdi.

eth er dokumentationen af den unge Symes opgør med barndommens svindende naivitet og tiltagende konflikt med menneskeheden. Allerede helt excentrisk med ungdommens uforglemmelige bitterhed. Syme er eth, som har resigneret og erkender altings forfald, men som samtidig overgiver sig til et lysere og mildere sind, som klæder neurotikkeren.

naunyn leverer solide musikanbefalinger. De er altid gode, uden undtagelse. Hvis jeg skal have anbefalet kvalitetsklassisk eller musik i den dystre ende, så vil naunyn altid være mit førstevalg.

cloveroverdover er den evige pedant, hvilket selvfølgelig altid bør belønnes. Jeg ville ønske, at hun skrev noget mere.

Ali Pilfinger ville ha’ fået en højere placering, hvis han skrev oftere. Han er meget velartikuleret. Jeg ville også ønske, han skrev noget mere. Han er sjov.

Jeg ville gerne have skrevet på boardet, da imaginaryband og onsdag morgen stadig skrev. De virker giftige. At være aktiv, da duoen eth/imaginaryband gjorde fælles front virker rimelig sindssygt. Jeg håber at onsdag morgen begynder at skrive herinde igen. Når jeg har kigget i arkiverne, så virker hendes indlæg som nogen af de sjoveste og mest trist-desperate. Hende kan jeg godt lide.

kasper kål skriver de bedste indlæg i computerspilstråden. Det er en af mine yndlingstråde, selvom jeg sjældent skriver i den. Gode anbefalinger. Han har også lavet nogle gode playlister på Spotify.

Rock Action er sjov, fordi han er pissesur. Er ked af, at han mest skriver om fodbold.

Distingvisten er en af de få profiler, som indimellem skriver om mode. Jeg forstår ikke den diskurs herinde, at det at interessere sig for beklædning er underlødigt. Alle burde gå op i at klæde sig ordentligt. Det virker som om Distingvisten kun interesserer sig for gode ting i livet. Naturvidenskab, dyrt tøj, klassisk musik og neo-folk.

krea skriver mange indlæg i musiktrådene og han har mega-habil smag. Jeg tror ikke krea nogensinde har anbefalet noget tvivlsomt. På det seneste har han skrevet læsværdige indlæg om sit eget liv. Det kan jeg godt lide, når brugerne gør.

yesoffense kan være sjov nok, men hun er også lidt perfid og hun burde skrive noget mere om musik. Hun har en rigtig fed musiksmag, nemlig.

Dronekræmmeren skal slettes til fordel for Golden Hour.
(Dronekræmmeren har ret høj lol-faktor og skriver ofte gode indlæg om journalistisk. Jeg føler ofte, at jeg er blevet klogere, når jeg har læst et Dronekræmmeren-indlæg.)

Jeg elsker mary jane. Jeg elsker hans mødom-tråd. mary jane er inkarnationen af ungdommelige eskapader, 1337 gaming og at bestræbe sig på at få en ubekymret tilværelse med masser looove. Han elsker Morphine. Hvem elsker ikke Morphine? Hvem elsker ikke mary jane?

christian har godt nok bidraget meget til Svingninger. Han har ikke skrevet så meget i den periode, hvor jeg har skrevet på Svingninger, men han bidrager altid positivt. Han er meget tør. Det kan jeg godt lide.

kulsoen er ren god stil. Uprætentiøs, elsker Coil, mega aggressiv. Holder 100p.

scapaflow har lavet et utal af gode tråde. Det har haile lassie også, men det var scapaflow, som skrev det måske bedste indlæg på Svigninger nogensinde i scoretråden. Han burde egentlig have fået en højere placering end haile lassie, men aktualitet vandt åbenbart, da jeg lavede listen.

anglophilia har anbefalet god musik i så rigelige mængder over lang tid. Han kommer med gode tips i stikkertråden. Han virker også sympatisk. Ham kan jeg lide.

Da jeg startede med at skrive på Svingninger var det lærende for mig, at en som eini også skrev på Svingninger. Efter at have læst prostitutionstråden, fik jeg pludselig mulighed for at sætte ord på nogen af de tanker, jeg havde gjort mig, men som var udsvævende og udefinerbare for mig. eini har ganske givet haft stor betydning for min forståelse af sexarbejde, køn, kvinder og emner i samme kategori. Jeg ved ikke om jeg nødvendigvis altid er enig, men jeg er meget glad for, at eini giver sig tid til at diskutere de ting. Jeg forstår ikke altid, at hun gider, men jeg er taknemmelig for, at hun gør det. Hun har også fed italo-smag. Og smag i alt muligt andet for den sags skyld. En af einis kvaliteter er, at hun har god social forståelse. Jeg synes hun forstår at skabe fællesskabsfølelse på et board, som ofte kan være svært at være ny på. Eller at være på i det hele taget.

barnabooth hører den fede musik og læser den fede litteratur. Jeg kender ikke ham for så meget andet end det. Men det bør også være nok, hvis musikken og litteraturen er fed nok.

gigantic burde ha' fået en meget højere placering på min liste. Jeg er ked af hans placering på den samlede top 100. Han burde ligge i top 15. gigantic er lige god for et irettesættende og for et opmuntrende indlæg. Han skriver mest om ting, som jeg ikke går så meget op i, men jeg læser altid hans indlæg alligevel, fordi hans indlæg altid har høj standard. Han skriver nærmest aldrig indlæg, som kun er fyld. Og han elsker Farlig Fredag!

La Mouche er endnu en af de profiler, som gør det tåleligt at være så Svingninger. Hvis alle profiler var kværulantiske og vrantne, ville det være uudholdeligt. La Mouche er en dejlig profil, som aldrig ville være modbydelig mod en bruger, som træder forkert i det uskrevne regelsæt om hvad fanden der er hipt og cool lige nu. Det er fedt med hans tegneserie- og kunstindlæg. Han skriver ikke så meget for tiden. Det er jeg ked af.

Hagemann. wtf. bare wtf. Hagemann er ren lol.

Mr. Bungle er god for ordspil og vittige betragtninger. Han burde skrive noget mere. Han hører også den fede techno, men det er jeg faktisk i tvivl om, at jeg ved fra Svingninger.

oles er den perfekte Svingningerprofil. Han er sjov og giver gode anbefalinger. oles er klart en af mine yndlingsprofiler.

O’ R'lyeh har i lang tid nærmest kun skrevet om litteratur. Det er lidt en skam. Savner ham i de andre tråde. O’ R’lyeh elsker også ABBA, så jeg elsker O’ R’lyeh. Det giver sig selv.

Der er ingen som æsmet. Alle elsker æsmet og alle bør elske æsmet.

Morten er en allround fin fyr. Virker meget engageret i at opdage ny musik. Ham kan jeg godt lide.

Jimmi jazz var en af de første profiler, som svarede på mine indlæg. Han virker omsorgsfuld. Jeg husker det som om, at Jimmi Jazz forsvarede psyched up janis, da not_batman skrev, at hun lignede en teenager i Take Your Picture On-tråden. Vi hører vist ikke rigtig den samme type musik, men det ved jeg egentlig ikke. Jeg lollede en del af Spaceman/Jimmi Jazz-kontroverserne. Han skriver desværre sjældnere i øjeblikket, græder.

Broder Salsa er en af grundene til, at det er rart at være på Svingninger. Ikke fordi, at han ikke kan levere en spydig og morsom kommentar, men fordi han samtidig er rigtig sympatisk. Han er hjælpsom og empatisk. Og så er han begejstret for at lære ny musik at kende. Jeg kan virkelig godt lide Broder Salsa.

Nancy Drew har ikke skrevet meget, desværre. Jeg kan godt lide måden, som hun håndterede Svingningers indspisthed på. Hun virkede meget oprigtig og var befriende uprætentiøs i sin smag i en periode, hvor alle andre skreg på boardets anerkendelse og freejazz. #autenticitet

Marcus er sjov, når han indimellem skriver på Svingninger. Han virker rimelig far i sin humor. For en, hvis yndlingstråd på reddit er dad jokes-tråden, er det selvfølgelig fed style.

Leif Erektions teenageæstetik i sine indlæg er tiltalende. Den nye, ældre udgave af Erektionen virker mere bro-agtig, derfor er han ikke på. En af de første tråde, jeg læste på Svingninger var alle-mod-alle-tråden, hvor Leif Erektion var lolz. Det var en af grundene til, jeg lavede en profil.

wonderfulspam har uheldigvis ikke skrevet i mange år. Jeg ville gerne have, at han begyndte at skrive igen. Han er sjov og hører fed musik. Er glad for Nick Lowe, det kan jeg godt lide.

Fuzz Pig burde ha’ fået en højere placering. Dejligt at være så dedikeret til den fede prog.

Sille…sille… ville sikkert have fået en højere placering, hvis hun havde skrevet mere, mens jeg har været aktiv. Sille…sille… var meget ung, da hun begyndte at skrive på Svingninger. Sommetider ville jeg ønske, at jeg også skrev på Svingninger, da jeg var meget ung, fordi jeg så måske ville kunne skrive lige så nuanceret og præcist som Sille, men så kommer jeg også med gru til at tænke på alle de pinligheder, jeg ville have foreviget i min Che Guevara/HIM/pighalsbånds-periode. Til gengæld var jeg så måske kommet hurtigere over den periode. Sille er måske den mest sympatiske profil overhovedet. Virkelig dejlig profil.

nap nap har gode analyser af journalistisk og politiske situationer. Han virker morsom.

makrel burde have fået en højere placering. Mædl og generel god stil. Han virker meget sympatisk. Han skaber god stemning, synes jeg.

j-sim skriver for lidt, men hans anbefalinger er altid rigtig gode. Hvis j-sim anbefaler musik, så bør man høre det.

TunnelVisionær og iteration er på listen, fordi en af dem engang angiveligt skulle have bannet chris på sin sidste dag som moderator. Det er klart en listeplads værdigt. Jeg kan ikke huske hvem af dem det var, men kom frem til, at det måtte være TunnelVisionær, derfor er han placeret over iteration. Senere kom jeg i tanke om, at det nok i virkeligheden må være iteration. iteration ville ha’ fået en plads på min liste uanset, men det ville TunnelVisionær ikke. Er der ikke en af moderatorerne der snart stopper, så vi kan få shaken bannet?

Profiler jeg har glemt: Golden Hour. Jeg synes, at det christian har skrevet om Golden Hour, stemmer overens med de tanker, som jeg gør mig om ham. Tror ikke jeg kan formulere det bedre. Golden Hour kører fed style.

---

Jeg ville helt sikkert være et helt andet sted i dag uden Svingninger. Svingninger har lært mig at læse kritisk og at være mere bevidst. Meget bedre end enhver uddannelsesinstitution har gjort. Svingninger har givet mig bedre smag. Men Svingninger har også gjort mig skeptisk overfor andre mennesker i en grad, som jeg ikke var før, jeg begyndte at skrive på Svingninger. Jeg har i en periode syntes, at folk var decideret dumme, hvis de ikke lige vidste hvad Suicide eller Death In June er. Det er jeg ved at prøve at af-lære mig, så jeg kan embrace alting noget mere.
EDIT: Diverse tastefejl.
Yes, perfekt. Det er sådan der man laver en liste og kommenterer på den. Fedt indlæg.
'I for unge til ironi' :lol:

Brugeravatar
Jon A
Indlæg: 13386
Tilmeldt: 15 jul 2006 10:31
Kontakt:

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#346 Indlæg af Jon A » 04 feb 2016 20:56

For 5-6 år siden fik jeg kontakt med en gymnasieflirt, som det aldrig var blevet til noget med i sin tid, fordi intet nogensinde blev til noget i sin tid, og vi chattede over nogle dage, det var godt at chatte med hende, og det blev osse til lidt flirt, selvfølgelig gjorde det det. Og så en dag var hun ikke logget ud af sin konto, og hendes mand gik ind og læste hele tråden, og det blev der vildt drama ud af hos dem, og hun afbrød kontakten med mig efter at have forklaret situationen. Da jeg snakkede med Fru A om det samme aften, sagde hun at hun aldrig kunne finde på at læse min private korrespondance, fordi hun ikke ville bryde sig om at jeg læste hendes, og at jeg godt måtte flirte, hun ville bare ikke vide af det.

Det har ikke nødvendigvis noget med det her at gøre, jeg troede ellers at jeg ville kunne bruge det som en anekdote der illustrerede hvorfor min forfængelighed indtil nu havde forbudt mig at gå ind i den her tråd, men det siger den faktisk ikke en skid om, den er bare en anekdote. Ligesom når Grandpa Simpson begynder at fortælle om hvordan unge mænd plejede at binde et løg i bæltet dengang han var ung, min har bare tilnærmelsesvist mere med sex at gøre.

Det har det her heller ikke. Fuck it så, jeg synes yesoffense er sej nok, uden at det har noget med profilsex at gøre. Jeg er ude igen.
kulsoen skrev:MÆND (læs: Jon A)
Briller af stål

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 11617
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: SVINGNINGER.DK G.O.A.T. - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTE

#347 Indlæg af Jallan » 05 feb 2016 10:30

christian skrev:De næste to lister er ikke med i den første optælling, da de er sendt efter deadline, men derfor kan I jo godt prøve at gætte dem alligevel:

mads f
Boriz
dayan
reckoner
Robert
bleach
Den Lille Kødhætte
Hemophiliac
Mikko
Frk. Larsen
helstegt
Onkel Tucas date
per e
FlowerLady
Svingninger
radio
Dæniz
Fuzz Daddy
washingmachine
kornelius
kokanin
musikministeren
Jiggo
henrik qvortrup
fjumregøj
Ingen kan gætte det. En person der synes profiler med under 500 indlæg der ikke har skrevet i +5 år er de fedeste. Vi skal videre.
'I for unge til ironi' :lol:

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 11617
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#348 Indlæg af Jallan » 05 feb 2016 10:31

Savner til gengæld helt klart fjumregøj. Husker hans legendariske indlæg med... var det 17 redigeringer? :mrgreen:
'I for unge til ironi' :lol:

Brugeravatar
Tonic Satan
Indlæg: 8683
Tilmeldt: 03 jun 2009 22:48
Geografisk sted: Jeg er i lommen på dig

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#349 Indlæg af Tonic Satan » 05 feb 2016 10:31

Skru ned for kaffen, Allan. Christians tog, det her.

Gætter på sejltur.
Antimatter skrev:
En eller anden nobody kaldte det Jørgen de Mylius time.

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 11617
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#350 Indlæg af Jallan » 05 feb 2016 10:37

Fis da af.
'I for unge til ironi' :lol:

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst