GOAT2016 - DE INDIVIDUELLE LISTER

Alt med relation til forummet og brugerne tilknyttet kan diskuteres hér
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
Sille...sille...
Indlæg: 5606
Tilmeldt: 17 sep 2002 20:32

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#391 Indlæg af Sille...sille... » 06 feb 2016 08:59

Jeg blev glad over yesoffenses motivering. Tak.

Hvis jeg havde lavet en liste, hvilket havde været helt uoverskueligt, havde Mons Kolahoj helt sikkert været på.
whose fool are you?

Brugeravatar
krea
Indlæg: 8279
Tilmeldt: 16 okt 2003 10:59
Geografisk sted: Kødbyen, 1978

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#392 Indlæg af krea » 06 feb 2016 09:01

palesaint skrev:
Jallan skrev:Med fare for at banalisere noget meget fint og porøst.
Efter at alt dømme balancerer vi som sædvanligt på en knivsæg. Jeg kan ikke gøre det kortere.
:lol: Det er det sjoveste indlæg, jeg har læst af dig. Smuk selvironi.

Og i øvrigt også to velformulerede argumenter for deres lister af 2tuffy og eini. Det er lidt som at se et godt, hjertevarmt drama. Jeg bliver rørt og optimistisk på livets muligheder.
... så det' go'nok ...

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 11617
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#393 Indlæg af Jallan » 06 feb 2016 10:22

palesaint skrev:
Jallan skrev:Med fare for at banalisere noget meget fint og porøst.
Efter at alt dømme balancerer vi som sædvanligt på en knivsæg. Jeg kan ikke gøre det kortere.
:D <3
'I for unge til ironi' :lol:

Brugeravatar
christian
Indlæg: 3190
Tilmeldt: 11 jul 2002 07:25
Geografisk sted: 2013

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#394 Indlæg af christian » 06 feb 2016 12:45

1. Æsmet
Skriver de bedste, mest underholdende indlæg og er på alle måder med til at gøre svingninger et godt sted at vende tilbage til. At placere nummer 1 på denne liste var uden sammenligning den nemmeste placering.

2. tårer
Det var til gengæld umuligt at vælge nummer 2, men så kom jeg i tanker om tårer, der på trods af en rimelig sløj periode på det seneste, er den bruger der fleste gange har været min yndlings på en kongeagtig måde.

3. Brandon
Velbevandret i både filosofi, free-jazz og den mørke rock - what's not to like? Brandon kombinerer cool og saglig på den bedste måde af de saglige profiler, og da han også har bidraget med en god del indie-shaming er han en sikker 3'er grundet sin afgørende betydning for svingningers kursændring fra Radiohead forum til obskurt free-jazz forum.

4. Secondtoughestintheinfant
Altid velargumenteret, altid klar på en slåskamp med Gregor XIII, altid meget lange indlæg om alt muligt, og det er kun halvdelen der føles vedkommende for undertegnede, men ihærdigheden hyldes. Desuden er få profiler så gode til at skabe hype om begivenheder på svingninger såsom kongecup, lister og diskografiprojekt. ""Så skal der F5'es"" - Babe Ruth

5. Jonas
Den vel mest svingningeragtige svinger. Inkarnationen af spydighed, underspillethed og stikpiller til alle der er idioter (ifølge Jonas). Brugeren der i sandhed har fået lov til at vokse gennem sit samspil med Gregor XIII og nogle gange den fuldstændigt episke trio, når de to bliver fulgt af Secondtoughestintheinfant.

6. Gregor XIII
Gregor XIII er på mange måder den mest irriterende bruger på svingninger, men samtidig er han det på en sådan måde, at man må knæle. Få mennesker i verden har brugt ligeså meget energi på fuldkommen ligegyldige diskussioner på internettet og gjort det med samme passion. Hvis Jonas profil bliver forstærket af Gregor XIII, så bliver Gregor XIII styrke tidoblet i samspillet med Jonas. Og alt det lyder måske negativt, men det er jo altsammen passion og gåpåmod, og i sidste ende er det umuligt andet end at elske netop det. Det tog flere tusinde indlæg før jeg overgav mig, men det gjorde jeg.

7. haile lassie
det var svært at vælge mellem haile lassie og (s)capaflow. Brugeren hvis kejtede lol-faktor i afstemninger om slik og chips eller det der er værre, kombineres med et talent for at skrive fedt, en virkelig dejlig fantasi, og solide musikanbefalinger. I scapaflow var der mere af det sidste, men haile lassie har været et afgørende element for at svingninger ikke blev røvsygt og druknede i feminismediskussioner på kritiske tidspunkter i historien. En høj placering til ære for evnen til altid at sætte tingene lidt i et lollet perspektiv.

8. Fisker Thomas
Fisker Thomas er ikke blot en af de vigtigste brugere på boardet rent kvalitativt, men også kvantitativt. Kombinationen mellem øl-humor, lange udredninger om genrer (næsten) ingen interesserer sig for, obskur horror litteratur og mange andre mere eller mindre mærkelige emner gør 'fiskeren' til en af de vigtigste profiler på boardet. Fungerer desuden effektivt som bro mellem svingninger og nu (mere eller mindre) hedengangne clonemetal og har herigennem været en vigtig del af indførslen af begreber som ""den gode 3/6'er"".

9. Emil K-S
Selvom Emil K-S' mest aktive perioder hører fortiden til, og det nok med sikkerhed er en profil vi ikke kommer til at se få et højt aktivitetsniveau igen er han alligevel stensikkert i top 10. Vel en af de personer, der i højest grad har været med til at definere hvad der er cool på svinginger, og har været vigtig for indførslen af hele genrer som techno, free-jazz og klassisk avant-garde. En stærk placering til en stærk trendsetter.

10. reckoner
Reckoner er uden tvivl en af de vigtigste profiler for den første halvdel af svingningers levetid. Han var med til at definere den kølige atmosfære, afvise nye brugere indtil de havde bevist deres værd, og indførte desuden high-entry level navne som Jandek og Fushitsusha som en uomgængelig del af pensum på boardet. Reckoner er vel også en af de mindst afmytologiserede klassiske profiler.

11. Christian
Christian havde uden tvivl sin hay-day for mange år siden, og skriver meget sjældent, men når han alligevel får en relativt høj placering her, skyldes det arbejdet med især lister, og hans entusiasme omkring større svingningerbegivenheder. Han er med til at bære hypen ved begivenheder som kongecup, top 100 lister og lignende, men ikke nok med det, så er han ofte den der tager initiativ til det. Altid på udkig efter endnu en excel-ark overspringshandling har han initieret og optalt flere listelege end nogen anden bruger på boardet, og det gør ham i sig selv legendarisk.

12. Andreassyr
Andreassyr har fra sin entré været en vigtig profil. Han var en af dem der rimelig hurtigt var i stand til at definere, hvad der var cool, hvad man kaldte guilty pleasure og nostalgi trip. Ikke alene det, så har han gennem tiden bidraget med en stor, stor viden indenfor nichegenrer på boardet. Han er fx uden tvivl en af dem der har gjort det største fodarbejde for technoen i den store techno tråd, og han har også bidraget i stor stil til fri jazz og rock. Andreassyr startede som en kraut-entusiast, der altid gerne ville høre Boredoms, og endte som en meget vidende og bidragende profil. Andreassyr er formelt set en af de kedeligste profiler på boardet, fordi han altid er så saglig. Det er dog set, at han er blevet revet med fx i yde-punks robottråd og ved enkelte afstemninger i kongecup.

13. J Spaceman
Den høje placering til J Spaceman føles på en måde ironisk, men hver gang jeg vil rykke ham længere ned kan jeg ikke. Man må jo i sidste ende spørge sig selv: Har han været en vigtig profil for boardet og har han bidraget med ekstremt høj lol-faktor? Svaret til begge spørgsmålene er naturligvis ja, og selvom han må være en af de profiler med +1000 indlæg, hvis indlæg man får mindst ud af at læse, så er han et unikum indenfor ekstrem motivforskning, og måske netop derfor er det svært at flytte ham længere ned. Det skulle da lige være, hvis han selv tog en taxa fra Guldregn.

14. Iannis X
Iannis X er en personlig favorit, fordi han er så meget en genreprofil. Jeg har altid fået meget ud af at læse hans indlæg om selv de mest obskure jazzplader. Selvom profilen i sidste ende trådte lidt ud af karakter, er det en af de profiler der har den mest konsistente saglighed i sine indlæg, og dét kombineret med at det er en genre jeg elsker berettiger den høje placering.

15. Eini
Eini er fantastisk profil, der i perioder ikke helt har været i stand til følelsesmæssigt at adskille sig selv fra boardet på den måde som boardet i perioder gør krav på. Det er en af de profiler hvor personen bag brænder stærkest igennem, og en af de profiler, hvor man, ligesom hos Gregor XIII, virkelig kan mærke at der er noget på spil. Selvom jeg sjældent orker at indgå i (eller bare læse) diskussioner om feminisme, prostitution og lignende emner, så ville svingninger være et fattigere sted uden Eini.

16. Musikministeren
Musikministeren får den høje placering, fordi han formentlig er den profil i historien med højest wtf-faktor. Der er ikke meget mere at sige til det, man kan jo evt. gå i arkiverne, hvis man ikke er bekendt med historiens gang.

17. Tobak
Tobak er en spøjs profil. Det er tydeligvis en af de personer, der har mest at give, men ofte bliver det kommunikeret på en svært gennemskuelig facon. Hvadenten der er tale om kommunikation med andre profiler eller om ting udenfor boardet er det ofte fuldstændig umuligt at aflæse om et indlæg er ironisk eller ej. Alligevel er det en af de brugere der bevæger sig ned af de mest snørklede veje i musikken, og der man ofte finder (/fandt) rigtig sære/gode anbefalinger.

18. Magnus
Magnus er på alle måder en legendarisk profil. Han er ligesom en slags glad hund, der gennem 5000 indlæg ignorerede al spydighed og sarkasme og bare skrev ufattelige indlæg om det mest obskure psych. Hvis alle profiler havde samme entusiasme omkring så smalt et område ville svingninger være et absurd sted. På en måde er det nok meget godt. Jeg håber ikke at grunden til at han ikke skriver mere er, at han mistede entuisiamen for obskur psych, men blot for nettet.

19. Mr. Bungle
Mr. Bungle er en af de profiler der er vokset mest i betydning over de seneste 2-3 år. En profil, der kombinerer god humor med bred viden. Mr. Bungle er desuden formentlig den profil oftest tænker før den skriver, og derfor er raten af konstruktive/bidragene indlæg ekstremt høj. Ja, formentlig den højeste på svingninger overhovedet. Selvom indlægcounten er lav, er integrationen i svingninger dyb.

20. Jon A
Jon A er en vigtig profil, fordi han gør så meget ud af det. Lange lange indlæg, med et umage sprog, nostalgi og metal. Det er sjældent jeg rigtigt kan overskue at læse Jon A's indlæg, men jeg ville alligevel være ked af, hvis de ikke var der. Det er uden tvivl den profil, hvor relationen mellem hvor meget jeg ""får ud af"" indlæggende og hvor meget jeg værdsætter dem er skævest. Forstået på den måde, at jeg ikke interesserer mig for ret mange af de ting Jon A skriver om (eksempelvis Chilensk metal), men han er alligevel en profil jeg holder af, og hvis betydning for boardet er svær at afskrive.

21. Krea
Krea er på mange måder en af de vigtigste profiler på svingninger. Han har været med til at definere hvad der er cool og hvad der er sjovt gennem mange år med den bizarre klump kød som profilbillede. Krea er sådan en profil, som er meget kompetent, og det er det der taler ham mest imod, men det er jo virkelig ikke særlig meget at have at udsætte på en profil, og da Krea var væk kunne det selvfølgelig mærkes. I øvrigt var det vel det mest bemærkelsesværdige Krea nogensinde har gjort; at blive så sur over at Black Sabbath tabte i Kongecuppen at han skred fra svingninger i vel minimum et år.

22. beatnickmartin
Beatnickmartin har ligesom Emil K-S været en vigtig profil i definitionen af hvad der var cool. Profilbilledet med en mand der er klædt ud i dyrekostume og står der og kigger på en. Jeg tænker altid at han står og kigger sådan, og vurderer om det man hører er fedt nok. Beatnickmartin er en meget kompetent profil, og det måske det eneste jeg har at udsætte på den. Der er ikke så mange løjer.

23. Distingvisten
Endnu en trendsetter. Distingvisten ved man er en looker, der drikker den gode vin, og hører den gode musik. Han er en af de få profiler, hvor man bare ved at det kører, for hvert enkelt indlæg emmer af coolness. Det er længe siden vi har set ham sidst, og hvis vi skal være ærlige er han jo nok blevet for cool til svingninger, men... we had a good run.

24. Golden Hour
Golden Hour er en ekstremt underlig profil, hvis posts handler om alt muligt mærkeligt. Han er sådan en profil jeg altid har tænkt på, som en der har god og cool musiksmag, men når jeg tænker over hans reelle bidrag de seneste mange er er det nogle virkelig weird indlæg. Husket bedst for indlægget: ""åhr w00t, jeg kommer helt for sikkert"", skrevet med Golden Hour II.

25. onsdag morgen
onsdag morgen er en af de profiler der var med til at give svingninger kulør før i tiden, og uden tvivl en af den slags profiler der mangler lidt mere på boardet i dag. Måske var hun sjældent særligt konstruktiv, men i det mindste var hun weird.

26. Sille...sille...
Sille...sille er en vigtig profil, fordi hun ofte har indtaget et andet standpunkt end den gængse svinger. Med det forstås, at svinginger rent kulturelt er en meget homogen gruppe profiler, og Sille...sille... har været en af de profiler, der i høj grad har kunnet være med til at kunne give tingene et andet perspektiv end det eller de umiddelbart antagne.

27. nap nap.
nap nap. er en rigtig cool profil, der må betegnes som en af de personer, der for alvor holder fast i den gamle stil. Poster stadig bare rigtig meget i HN om obskure plader han opdager eller mindes. Ikke den mest blændende profil, men et konsekvent niveau gennem mange år er ikke til at kimse ad.

28. Oles
Oles er en meget jovial profil, som man altid føler er ærlig og oprigtig. Han skelner ikke mellem alder, coolness faktor eller noget helt tredje, han vil bare gerne høre den fede jazz og rock og drikke den mørke øl. Det er kombinationen mellem hygge og gode anbefalinger der gør Oles til en af de profiler, hvis indlæg altid er rare at læse.

29. andersthode
Har man sagt a må man også sige b. andersthodes entusiame og venlighed skinner gennem hvert eneste indlæg. En profil, der ikke er sen til at rose andre svingningermedlemmers musikprojekter, som har bidraget konstruktivt med musikindlæg gennem mange år og som altid møder nye profiler med åbenhed og venlighed. Endnu en af de hyggeligste profiler på boardet.

30. Karsten Olesen
Karsten Olesen var en af de profiler med den mest ekstreme skrivestil. Ikke alene det, så var indholdet af indlæggende også noget af det mest ekstreme på boardet. Mest legendarisk husker vi vel alle hans indlæg om at ""runke 19 gange på Roskilde festival"", en præstation der til dags dato stadig efterlader mig i lige dele beundring lige dele vantro. I sandhed en ener, der ville være genial at få tilbage.

31. Dronekræmmeren
Dronekræmmeren er en af mest underspillede og saglige profiler, men har alligevel spillet en central rolle for fx Ulrik Wilbek memet. Musikindlæg fra dronekræmmeren er i øvrigt fantastisk konsekvente i deres kvalitet, men også i genre. Dronekræmmeren er, ligesom Iannis X, en ægte genreprofil, som jeg stadig ind imellem kan blive i tvivl om er en meget velholdt sockpuppet.

32. Palesaint
Palesaint har ikke skrevet fast i mange år, men er en af de vigtigste profiler for metaspillet på svingninger. Ikke kun i kraft af sin redaktørrolle, men palesaint er en profil, der altid står på spring for lange udreninger om metaindlæg, analyser om dette og hint og sockpuppet diskusioner. Palesaint er en af de profiler der i højest grad har været optaget af metadelen af svingninger, og derfor har han også været en definerende faktor for boardet.

33. Tonic Satan
Det var faktisk et Tonic Satan, eller Leif Erektion, indlæg der oprindeligt fik mig ind på svingninger. Ikke at det var særlig konstruktivt, men det var morsomt og handlede vist om redneck. Tonic Satan er en integral del af svingninger. En fyrtårn, der har insisteret på at være uncool, mens verden omkring ham blev mere og mere cool. Jo mere Jandek der bliver hørt, jo mere L:Ron Harald poster Tonic Satan, og det er godt! En evig og vigtig modbalance til ønsket om internetpoints.

34. Pete Rock
Det føles stadig som om Pete Rock er ny bruger, hvorfor ved jeg ikke. Men når det er sagt, så har han igennem mange år bidraget med en god kombination af coolness, spydighed og anbefalinger. Pete Rock er ikke en bærende loftsbjælke, men han er det pangfarvede decor, der gør at Anne Glad kan gætte hvem der bor i huset.

35. sejltur
Sejltur er vel den eneste der reelt kan konkurere med musikministeren og Karsten Olesen på wtf faktor. Altså på den måde, hvor man har en klar fornemmelse af, at samtlige indlæg er uironiske, men stadig ingen mening giver.

36. Stilhed
Udover den brede viden om musik spillet på akustiske strengeinstrumenter har Stilheds største bidrag været til tonen og coolness faktoren i boardets formative år. Han har været en af de afgørende kræfter bag den klassiske ""svingningerstemning"", noget af det der gør boardet unikt. Stilhed er relativt underspillet, og trods den høje indlægscount foregår meget af hans manøvren bag og udenfor kulisserne.

37. Jess Franco
Jess Franco er en af de vildeste profiler i boardets historie, det er der ingen tvivl om. Bare kig på antallet af indlæg. Franco, en profil i en evig kamp mod det board han selv var så aktiv en del af, har bidraget med utrolig mange konstruktive indlæg om både film og musik udover de mange skænderier og drunkpost, der også på mange måder har været med til at gøre svingninger til det det er.

38. Non-Metal Dude
Non-Metal Dude kombinerer den fede smag og gode anbefalinger med høj redaktør coolness. NMD er en profil der siger noget når det nu er nødvendigt, og så er man som regel glad for at det blev sagt.

39. eth
eth var en af de profiler i svingningers historie der mestrede spydigheden bedst. I indlæg der sjældent var mere end en linje eller to blev alle der spillede fandango qwnt. En anden inkarnation, Syme, er langt mere blødsøden og imødekommende, og derfor mindre definerende for boardet.

40. Kasper Kål
Kasper Kål er meget konstruktiv, laver super gode (altså spændende) spillelister og top-lister og skriver altid meget om gode computerspil. Han er en af få profiler hvis jovialitet svingninger ikke har kunne ødelægge selv gennem 14 år, og det i sig selv er beundringsværdigt.

41. Ekkovoid
Ekkovoid er en sjov blanding mellem spydig og imødekommende. Han har ofte bidraget med musikanbefalinger, som kun kunne komme fra netop ham og i gamle dage kunne ham og reckoner udgøre et flot 1-2 punch. Han er ikke så aktiv længere, men det er altid en fornøjelse, når han er.

42. O'R'lyeh
O'R'lyeh er super cool, og man ved aldrig rigtig hvor meget ironi der ligger i de plader der bliver hørt, for den ene dag er det ukrainsk black og den næste er det taylor swift. Ikke at det nødvendigvis er så sjældent for en svingerprofil, men O'R'lyeh er meget konsekvent i sine ekstremer.

43. Kenk
Kenk er god til at heppe på de fede ting, går meget op i at folk skal høre den gode jazz, den gode kraut, den gode rock og så kan han rigtig godt lide at drikke øller (aktiviteten irl er for så vidt irrelevant for denne liste, men han elsker at skrive om det også). En social, musikaktiv, svingerprofil, der vel på sin vis er hovedrepræsentant for den klassisk Aalborg fraktion, selvom han ikke er den der har skrevet flest indlæg derfra.

44. Yesoffense
Yesoffense kombinerer vittige one-liners med seriøse, uhm, saglige indlæg, og selvom det ikke nødvendigvis er helt tydeligt for mig hvorfor, så er hun blevet en af de vigtigste profiler indenfor de sidste år på svingninger. Når det ikke er tydeligt for mig, er det fordi profilen ligesom er alle vegne på en eller anden måde. Jeg tror bedst placeringen i top 50 kan forklares med den seneste bog-auktion i markedspladsen.

45. Russell
Russell ved jeg stadig ikke om er en sockpuppet, hvilket i sig selv er temmelig vildt. Jeg ved ikke engang om profilen skal forestille at være af hankøn eller hunkøn. En af de få profiler, der stadig fremstår mytologisk. Dét kombineret med jævnlige spot-on indlæg afkræver pladsen her.

46. young
På trods af relativt få indlæg og det at det er længe siden at profilen har skrevet et indlæg er den alligevel en af de vigtigste for boardet. Jeg ved ikke helt hvorfor, men selv da jeg havde læst på svingninger i under en måned, og young havde skrevet omkring 100 indlæg føltes det sådan. Der blev lyttet, og flere gange var det en profil, der kaldte bullshit, når det skulle kaldes.

47. Syresødsovs
Syresødsovs var en bærende kraft i hele neo-psych bølgen, en af de allerværste bølger der har domineret svingninger. En af de profiler, der har haft den højeste markedsandel for cool på et given tidspunkt i svingningers historie. Men mest af alt er det dog Syresødsovs fuldstændig legendariske exit, der gør ham til en fuldkommen uforglemmelig profil på boardet.

48. Cloveroverdover
Cloveroverdover er en af de stærkeste efterlevere af devicen less-is-more. Lidt i samme stil som Mr. Bungle er er det en profil, der virkelig kun skriver, når hun har noget at bidrage med, men det betyder ikke at der er plads til lol-faktor. En god kombination af at være klog og underspillet humor gør COD (MWII) til en stærk profil.

49. Hitler
Hitler er en af de stærkeste new-comers på svingninger. Det er en profil, der om 5 år vil have en langt højere placering på listen, vel mest af alt fordi han har hacket alle andre, hehe lol. I al seriøsitet er det en profil, der kombinerer den yderste ekstrem af internet-lol med gode, konstruktive indlæg man gider læse. Var maje sjove indlæg om kejja hainio wifi spot, hihi ^_^

50. naunyn
naunyn er en af de obskure profiler fra gamle dage. Den gamle garde af mørk 80'er musik og navne jeg aldrig har hørt om. I dag tror jeg ikke at den obskure aura omkring profilen er iscenesat på samme måde som jeg plejede, men jeg synes stadig profilen emmer af coolness og indlæg indeholder som regel entusiastiske anbefalinger.
Tip: Du kan lynhurtigt tilføje effekter på markeret tekst.

Brugeravatar
yesoffense
Indlæg: 2265
Tilmeldt: 07 dec 2010 01:23

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#395 Indlæg af yesoffense » 06 feb 2016 13:06

Det er Dennings liste.
Great minds think HEHE
... O.K.,like, the way I feel about the Rolling Stones is the way my kids are going to feel about Nine Inch Nails, so I shouldn't really torment my mom anymore, huh?

Brugeravatar
christian
Indlæg: 3190
Tilmeldt: 11 jul 2002 07:25
Geografisk sted: 2013

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#396 Indlæg af christian » 06 feb 2016 13:09

Nemlig. :ugeek:

Den næste er svær:
1. Dayan
2. Secondtoughestintheinfant
3. Fisker Thomas
4. Jonas
5. Distingvisten
6. Brandon
7. Magnus
8. Tobak
9. Jallan
10. Viskarne
11. Reckoner
12. Ekkovoid
13. Karsten Olesen
14. Imaginaryband
15. Lille Virgil
16. Obnodu
17. Krokodil
18. Sille…sille…
19. Emil k-s
20. O’ R’lyeh
21. Hagemann
22. Eldorado
23. Çsïyyón
24. Syme
25. Will Smith
Tip: Du kan lynhurtigt tilføje effekter på markeret tekst.

Brugeravatar
yesoffense
Indlæg: 2265
Tilmeldt: 07 dec 2010 01:23

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#397 Indlæg af yesoffense » 06 feb 2016 13:14

miegas?
Great minds think HEHE
... O.K.,like, the way I feel about the Rolling Stones is the way my kids are going to feel about Nine Inch Nails, so I shouldn't really torment my mom anymore, huh?

Brugeravatar
christian
Indlæg: 3190
Tilmeldt: 11 jul 2002 07:25
Geografisk sted: 2013

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#398 Indlæg af christian » 06 feb 2016 13:15

Niks, men der er godt nok meget Holsterbro på listen.
Tip: Du kan lynhurtigt tilføje effekter på markeret tekst.

Brugeravatar
yesoffense
Indlæg: 2265
Tilmeldt: 07 dec 2010 01:23

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#399 Indlæg af yesoffense » 06 feb 2016 13:40

andreassyr?
Great minds think HEHE
... O.K.,like, the way I feel about the Rolling Stones is the way my kids are going to feel about Nine Inch Nails, so I shouldn't really torment my mom anymore, huh?

Brugeravatar
christian
Indlæg: 3190
Tilmeldt: 11 jul 2002 07:25
Geografisk sted: 2013

Re: SUPER KÆRLIGHEDSTRÅD - DE INDIVIDUELLE LISTER & GÆTTELEG

#400 Indlæg af christian » 06 feb 2016 14:56

Nope.
Tip: Du kan lynhurtigt tilføje effekter på markeret tekst.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst