Svingningers madtråd

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
andreassyr
Indlæg: 7282
Tilmeldt: 20 apr 2007 00:18
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans

Re: Svingningers madtråd

#711 Indlæg af andreassyr » 16 aug 2020 13:34

Synes i øvrigt at man godt lige kan slå et slag for DRs 'Grøntsagsfjernsyn'. Det er næsten ufatteligt Nørrebro (er det mon Ungfugls venner? Det forestiller jeg mig af en eller anden grund) men det er stærkt at stå og lave escoffier-retter og endive og køre benhård fransk teknik kombineret med vegetarstil på DR3. Det må dog være begrænset hvor mange voksne mennesker udenfor København der kan holde det ud.
Meget apropos så har jeg lavet gribiche til frokost, to håndfulde små gulerødder, beder og courgetter fra haven kogt et par minutter og så en sauce af to hårdkogte æg, sennep, lidt olie, en masse estragon og cornichoner, syltet escabeche (løg, gulerød, chili) og agurk og et par fermenterede hvide asparges. Det så usandsynlig yndigt ud.

Billede
Spot On

Brugeravatar
shaken
Indlæg: 1654
Tilmeldt: 11 jul 2008 22:32

Re: Svingningers madtråd

#712 Indlæg af shaken » 16 aug 2020 14:00

andreassyr skrev:
16 aug 2020 13:34
Det så usandsynlig yndigt ud.

Billede
Det må du nok sige. Ser lækkert ud. Godt farvevalg af dug også.

Brugeravatar
00Void
Indlæg: 6231
Tilmeldt: 10 jul 2006 19:04

Re: Svingningers madtråd

#713 Indlæg af 00Void » 18 aug 2020 18:34

Den dorade jeg skal spise i morgen, skal jeg rense den for indvolde nu eller det fint, måske endda bedre, at vente? Man ser tit lystfiskere fikse det med det samme. Er der nogen grund til det?
fire hang out with me

Brugeravatar
busterask
Indlæg: 1424
Tilmeldt: 07 apr 2011 16:26

Re: Svingningers madtråd

#714 Indlæg af busterask » 21 aug 2020 11:06

Min kæreste og jeg besøgte Bardok i går, hvor vi blandt alle mulige mindblowing retter fik en helt mindbendingly vild shashlik. Muligvis en af de tre bedste bidder jeg har fået i mit liv. Jeg fik lokket ud af kokken, at marinaden var baseret på granatæblesirup, så sådan noget må jeg eje. Hvilke producenter sværger svingninger til?
den meget priviligeret ung mand

Brugeravatar
00Void
Indlæg: 6231
Tilmeldt: 10 jul 2006 19:04

Re: Svingningers madtråd

#715 Indlæg af 00Void » 21 aug 2020 15:40

Bedst som man troede svingninger havde mistet sin helt særlige glød-
fire hang out with me

Brugeravatar
Tonic Satan
Indlæg: 10772
Tilmeldt: 03 jun 2009 22:48
Geografisk sted: Jeg er i lommen på dig

Re: Svingningers madtråd

#716 Indlæg af Tonic Satan » 23 sep 2020 13:01

Jeg vil sgu så gerne på Bardok.

I aften skal jeg lave noget, jeg ikke har prøvet før, nemlig rullesteg med svesker og det hele. Man skal vel bare have en kartoffel og skysauce til.
yesoffense skrev:
27 nov 2019 13:41
jeg vasker trods alt ikke hitler.

Brugeravatar
Tonic Satan
Indlæg: 10772
Tilmeldt: 03 jun 2009 22:48
Geografisk sted: Jeg er i lommen på dig

Re: Svingningers madtråd

#717 Indlæg af Tonic Satan » 23 sep 2020 13:27

ja, der har jeg også længe haft lyst at kigge ud. Det virker superhyggeren.

Edit: Hov, hvor blev kålens post af?
Senest rettet af Tonic Satan 23 sep 2020 13:34, rettet i alt 1 gang.
yesoffense skrev:
27 nov 2019 13:41
jeg vasker trods alt ikke hitler.

sabzian
Indlæg: 92
Tilmeldt: 18 okt 2019 16:09

Re: Svingningers madtråd

#718 Indlæg af sabzian » 23 sep 2020 13:33

Med fare for at poste noget i den forkerte tråd, så er jeg begyndt at se Youtube-kanalen 'Bon Appétit' ret meget.. Særligt de video, hvor deres "pro chef" Claire forsøger at forbedre snacks ved at lave dem fra bunden og gå, øhh, videnskabeligt til værks - det hedder 'Gourmet Makes'.. Blandt andet opgraderer hun Pringels, Butterfingers, Ferrero Rocher, Jelly Beans, Girl Scout Cookies, Milkyway, M&M's, Pop-Tarts, og så videre.. Jeg har aldrig selv forsøgt at gøre hende kunsten efter, men det er virkelig behageligt tv, når man kommer ind i det, og særligt fordi der er et lidt fjollet og arketypisk galleri af karakterer, der træder ind og ud af billedet i hver afsnit og ligesom udfylder den samme rolle hver gang.. Men man kan altså også bruge det som opskrift og guideline, hvis man vil forsøge at lave sine egen Pringels..

Link: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... -ddhxyXanh

Brugeravatar
kasper kål
Indlæg: 6259
Tilmeldt: 19 jul 2002 18:12
Geografisk sted: 2450 Apathy
Kontakt:

Re: Svingningers madtråd

#719 Indlæg af kasper kål » 23 sep 2020 13:36

Tonic Satan skrev:
23 sep 2020 13:27
ja, der har jeg også længe haft lyst at kigge ud. Det virker superhyggeren.

Edit: Hov, hvor blev kålens post af?
Over i en mere passende tråd :)

Brugeravatar
00Void
Indlæg: 6231
Tilmeldt: 10 jul 2006 19:04

Re: Svingningers madtråd

#720 Indlæg af 00Void » 03 okt 2020 12:43

Bedste krabbepusher i storkbh? Helst tæt på NV men vil gerne cykle for value.
fire hang out with me

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 3 gæster