Svingningers madtråd
- Lang
- Posts: 9509
- Joined: 03.02.2004 09:20:34
- Location: Kallipolis
Re: Svingningers madtråd
Jeg lavede en monstergæstemiddag som jeg var godt tilfreds. Jeg serverede
-ceviche af torsk med mango, chili og koriander og hertil en mild orange/rose fra Alex Prüfer
- en slags clampchowder jeg fandt på uden majs og kartoffel og bacon men med hjertemuslinger, fennikel og safran og hertil en super heftig hvid fra domaine Agat.
- langtidsstegt svinenakkefilet i en mild honning marinade med mynte/chili salsa som dyp, coleslaw af rosenkål og brændt spidskål med fresh Remi Peujol 2016.
- tærte af mørdej med frangipani og friske figner med en lidt sød georgisk orange til.
Især ret vild med ceviche som er nemt og fresh. Bare lidt nederen at alle siger man skal fryse fisken først
-ceviche af torsk med mango, chili og koriander og hertil en mild orange/rose fra Alex Prüfer
- en slags clampchowder jeg fandt på uden majs og kartoffel og bacon men med hjertemuslinger, fennikel og safran og hertil en super heftig hvid fra domaine Agat.
- langtidsstegt svinenakkefilet i en mild honning marinade med mynte/chili salsa som dyp, coleslaw af rosenkål og brændt spidskål med fresh Remi Peujol 2016.
- tærte af mørdej med frangipani og friske figner med en lidt sød georgisk orange til.
Især ret vild med ceviche som er nemt og fresh. Bare lidt nederen at alle siger man skal fryse fisken først
Jeg har ikke valgt Transmission fra.
- Ali Pilfinger
- Posts: 4117
- Joined: 15.02.2004 21:38:36
Re: Svingningers madtråd
Tak. Stålet påstår netop at sten køler ned ved pizza nr. 1 og derfor skal varme op igen, unlike stålet som bliver så hedt at det ikke slipper varme til pizzaen.not_batman wrote:...
den er så god, at jeg skal have en til. den eneste jeg har haft, der ikke flækkede på et tidspunkt. en slab lava ind i ovnen, så kører det!
jeg har svært ved at se stålet der virke bedre end lava, som er varmet virkelig godt op. tænker stålet smider for meget varme hurtigt, når man har gang i mere end een pizza
Hvor lang tid tager det at opvarme lava?
- Antimatter
- Posts: 4989
- Joined: 10.07.2005 23:11:43
Re: Svingningers madtråd
Har lige lavet 3 kilo flæskesteg, men der er ingen at dele den med. Mon der vanker en blodprop i julegave?
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses
- Lang
- Posts: 9509
- Joined: 03.02.2004 09:20:34
- Location: Kallipolis
Re: Svingningers madtråd
Rør en mayo, bag et brød og sylt et løg og du har til frådern sandwich' den næste uge.
Jeg har ikke valgt Transmission fra.
- Antimatter
- Posts: 4989
- Joined: 10.07.2005 23:11:43
Re: Svingningers madtråd
Der var et sindssygt tilbud i Netto. Næsten 3 kilo flæskesteg for 25 kr. 

Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses
- not_batman
- Posts: 5947
- Joined: 19.07.2004 23:21:07
- Location: for enden af markvejen...
Re: Svingningers madtråd
hmm, en times tid? vi har en kombiovn, og når gassen buldrer derudaf, så bliver ovnen varm på 2-3 minutter, men stenen tager sin tid.
kan godt se stålet kan holde en del varme, men når man smider en ny pizza på hver 5-7 minut i nogle timer, så tvivler jeg sgu på, at stålpladen kan følge med, men man kan jo blive overrasket. den umiddelbare fordelved stålpladen er i min bog, at den kan bruges på en gasburner eller på grillen.
kan godt se stålet kan holde en del varme, men når man smider en ny pizza på hver 5-7 minut i nogle timer, så tvivler jeg sgu på, at stålpladen kan følge med, men man kan jo blive overrasket. den umiddelbare fordelved stålpladen er i min bog, at den kan bruges på en gasburner eller på grillen.
om ikke andet, så har du en middelmådig musiksmag og en halvstor samling af david tibet-effekter..
- Jallan
- Posts: 10698
- Joined: 04.06.2006 19:48:07
- Location: Fanget i en barometerlomme
Re: Svingningers madtråd
Enig med Lang. Det suverænt bedste ved at lave flæskesteg er de efterfølgende flæskestegssandwich. Du kan da godt spise 1.5 kg i sandwich på en uge og så fryse resten ned. Tror på dig.Lang wrote:Rør en mayo, bag et brød og sylt et løg og du har til frådern sandwich' den næste uge.
KONGECUP DIKTATOR
- Ali Pilfinger
- Posts: 4117
- Joined: 15.02.2004 21:38:36
Re: Svingningers madtråd
En time, alligevel? Det kan min energisamvittighed ikke klare. Så hellere karkludspizza.not_batman wrote:hmm, en times tid? vi har en kombiovn, og når gassen buldrer derudaf, så bliver ovnen varm på 2-3 minutter, men stenen tager sin tid.
- mary jane
- Posts: 3271
- Joined: 10.01.2008 18:25:46
Re: Svingningers madtråd
Nogle tips til hvordan man får sværene sprøde igen til den gode f-sandwich?
- Jallan
- Posts: 10698
- Joined: 04.06.2006 19:48:07
- Location: Fanget i en barometerlomme
Re: Svingningers madtråd
Du kan bare stege dem på en tør pande ved middel varme. Kan sikkert også gøres i ovnen, men det skal nok være på rimelig lav varme i lang tid.
KONGECUP DIKTATOR
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests