Svingningers madtråd

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Post Reply
Message
Author
User avatar
not_batman
Posts: 5950
Joined: 19.07.2004 23:21:07
Location: for enden af markvejen...

Re: Svingningers madtråd

#191 Post by not_batman » 20.12.2017 16:54:06

45 minutter til en time så
om ikke andet, så har du en middelmådig musiksmag og en halvstor samling af david tibet-effekter..

User avatar
Pete Rock
Posts: 7578
Joined: 02.04.2007 19:54:29
Location: Stanford University

Re: Svingningers madtråd

#192 Post by Pete Rock » 20.12.2017 18:27:33

jeg har sådan et stål der, og bruger det hele tiden, til boller og pizza, begge dele bliver gode. VI giver det 10 minutter i en varm ovn, plejer at blive varmt nok af det. Mine venner der går op i sådan noget siger at stålet er godt. Jeg tør ikke sige det med sikkerhed, for jeg ved at vi skal dø en dag.
Dance encourages the body to move without permission. That's a fundamental flaw. It must be solved.

Piverenseren
Posts: 216
Joined: 24.05.2017 07:33:22
Location: Ved siden af mig selv

Re: Svingningers madtråd

#193 Post by Piverenseren » 20.12.2017 23:49:30

Stålet er godt. Men herregrimt på den der Herstal-måde. Når man skal kokkerere skal man også have noget, man kan lide at se på og røre ved og arbejde med. Madkonstruktion er en sensuel leg, en sansning. Jeg ville tage stenen. Cuz it's tru, thug. It's all in the game.
#teamåge

User avatar
Pete Rock
Posts: 7578
Joined: 02.04.2007 19:54:29
Location: Stanford University

Re: Svingningers madtråd

#194 Post by Pete Rock » 21.12.2017 09:38:31

Jeg kigger og alt er grimt, føles grimt, men det ender med pizza = win.
Dance encourages the body to move without permission. That's a fundamental flaw. It must be solved.

User avatar
00Void
Posts: 5724
Joined: 10.07.2006 18:04:00

Re: Svingningers madtråd

#195 Post by 00Void » 21.12.2017 10:03:36

Bare madkonstruktion
fire hang out with me

User avatar
Antimatter
Posts: 5492
Joined: 10.07.2005 23:11:43

Re: Svingningers madtråd

#196 Post by Antimatter » 24.01.2018 16:12:12

Bedste krydderiforhandlere i Københavnsområdet og online? 'Gå til en etnisk grønthandler' er ikke et gyldigt svar. Ditto for kineserier. Mange af dem sælger noget forbandet skrammel, men hvis i kan anbefale en specifik etnisk biks, der har noget af god kval. skal i ikke holde jer tilbage. Er ASA Spice stedet?
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses

User avatar
mary jane
Posts: 3295
Joined: 10.01.2008 18:25:46

Re: Svingningers madtråd

#197 Post by mary jane » 24.01.2018 16:20:18

Antimatter wrote:Bedste krydderiforhandlere i Københavnsområdet og online? 'Gå til en etnisk grønthandler' er ikke et gyldigt svar. Ditto for kineserier. Mange af dem sælger noget forbandet skrammel, men hvis i kan anbefale en specifik etnisk biks, der har noget af god kval. skal i ikke holde jer tilbage.
Der er flyttet en gut med fipskæg og runde briller ind på hjørnet af Hillerødgade og Nattergalevej, som vist tager sit fag rimelig alvorligt.

User avatar
Antimatter
Posts: 5492
Joined: 10.07.2005 23:11:43

Re: Svingningers madtråd

#198 Post by Antimatter » 24.01.2018 16:30:34

Hurra! Det er lige overfor mig.
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses

User avatar
oles
Posts: 4413
Joined: 14.07.2005 22:59:57
Location: KBH
Contact:

Re: Svingningers madtråd

#199 Post by oles » 14.02.2018 18:36:31

Er der en update på krydderihandlen?

User avatar
busterask
Posts: 1357
Joined: 07.04.2011 15:26:30

Re: Svingningers madtråd

#200 Post by busterask » 22.02.2018 12:24:50

jeg er ret interesseret i at høre om folk har nogle erfaringer med surdeje.
selv har jeg nemlig haft gang i en som oprindeligt blev lavet ud fra meyers grundsurdej, men sidenhen er blevet lidt mere lys og fin (ved at putte mere hvede- end grahamsmel i ved opfriskning). den bobler lidt mere, er min oplevelse, i stedet for instantly at skille.
uanset hvad har jeg lidt troubles med virkelig at mærke surdejens impact ift. hævningsprocessen. for det første kræver den, at der kommer en snas gær i til ligesom at give den et nødvendigt tilløb (allerede hér, synes jeg jo lidt, at fidusen med at bruge surdej udvandes). herudover virker den sgu over hele linjen bare lidt lunkent. smagen er helt i orden: brødet bliver lidt surt, og surdejen i sig selv har en dejlig næsten fermenteret, stikkende fornemmelse når man smager på den. det er altså selve hævningspotentialet jeg gerne ville blive lidt klogere på; så hvis folk herinde havde nogle tips til virkelig at få maxet sin surdej helt ud, er jeg meget interesseret!
den meget priviligeret ung mand

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest