Page 20 of 29

Re: Svingningers madtråd

Posted: 20.12.2017 16:54:06
by not_batman
45 minutter til en time så

Re: Svingningers madtråd

Posted: 20.12.2017 18:27:33
by Pete Rock
jeg har sådan et stål der, og bruger det hele tiden, til boller og pizza, begge dele bliver gode. VI giver det 10 minutter i en varm ovn, plejer at blive varmt nok af det. Mine venner der går op i sådan noget siger at stålet er godt. Jeg tør ikke sige det med sikkerhed, for jeg ved at vi skal dø en dag.

Re: Svingningers madtråd

Posted: 20.12.2017 23:49:30
by Piverenseren
Stålet er godt. Men herregrimt på den der Herstal-måde. Når man skal kokkerere skal man også have noget, man kan lide at se på og røre ved og arbejde med. Madkonstruktion er en sensuel leg, en sansning. Jeg ville tage stenen. Cuz it's tru, thug. It's all in the game.

Re: Svingningers madtråd

Posted: 21.12.2017 09:38:31
by Pete Rock
Jeg kigger og alt er grimt, føles grimt, men det ender med pizza = win.

Re: Svingningers madtråd

Posted: 21.12.2017 10:03:36
by 00Void
Bare madkonstruktion

Re: Svingningers madtråd

Posted: 24.01.2018 16:12:12
by Antimatter
Bedste krydderiforhandlere i Københavnsområdet og online? 'Gå til en etnisk grønthandler' er ikke et gyldigt svar. Ditto for kineserier. Mange af dem sælger noget forbandet skrammel, men hvis i kan anbefale en specifik etnisk biks, der har noget af god kval. skal i ikke holde jer tilbage. Er ASA Spice stedet?

Re: Svingningers madtråd

Posted: 24.01.2018 16:20:18
by mary jane
Antimatter wrote:Bedste krydderiforhandlere i Københavnsområdet og online? 'Gå til en etnisk grønthandler' er ikke et gyldigt svar. Ditto for kineserier. Mange af dem sælger noget forbandet skrammel, men hvis i kan anbefale en specifik etnisk biks, der har noget af god kval. skal i ikke holde jer tilbage.
Der er flyttet en gut med fipskæg og runde briller ind på hjørnet af Hillerødgade og Nattergalevej, som vist tager sit fag rimelig alvorligt.

Re: Svingningers madtråd

Posted: 24.01.2018 16:30:34
by Antimatter
Hurra! Det er lige overfor mig.

Re: Svingningers madtråd

Posted: 14.02.2018 18:36:31
by oles
Er der en update på krydderihandlen?

Re: Svingningers madtråd

Posted: 22.02.2018 12:24:50
by busterask
jeg er ret interesseret i at høre om folk har nogle erfaringer med surdeje.
selv har jeg nemlig haft gang i en som oprindeligt blev lavet ud fra meyers grundsurdej, men sidenhen er blevet lidt mere lys og fin (ved at putte mere hvede- end grahamsmel i ved opfriskning). den bobler lidt mere, er min oplevelse, i stedet for instantly at skille.
uanset hvad har jeg lidt troubles med virkelig at mærke surdejens impact ift. hævningsprocessen. for det første kræver den, at der kommer en snas gær i til ligesom at give den et nødvendigt tilløb (allerede hér, synes jeg jo lidt, at fidusen med at bruge surdej udvandes). herudover virker den sgu over hele linjen bare lidt lunkent. smagen er helt i orden: brødet bliver lidt surt, og surdejen i sig selv har en dejlig næsten fermenteret, stikkende fornemmelse når man smager på den. det er altså selve hævningspotentialet jeg gerne ville blive lidt klogere på; så hvis folk herinde havde nogle tips til virkelig at få maxet sin surdej helt ud, er jeg meget interesseret!