Svingningers madtråd

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Ungfugl
Posts: 2218
Joined: 04.05.2012 18:28:50
Location: Sdr. Bjert

Re: Svingningers madtråd

#31 Post by Ungfugl » 11.06.2015 09:58:46

Andreassyr - Svingningers techno og fancy mad go-to-guy :D

User avatar
Kong Louie
Posts: 1296
Joined: 18.07.2016 18:24:21

Re: Svingningers madtråd

#32 Post by Kong Louie » 27.07.2016 19:35:23

Jeg har lavet hvidkålssuppe med løg, bacon, lidt gulerødder, bønner, tomat og laurbærblade. Boble boble en times tid og så jævnet med græsk yoghurt og sennep! Det smager edderbrodereme godt, og jeg er pt på min fjerde portion. Det flute, jeg købte med hjem, har ikke en chance.
Now I'm the king of the swingers

User avatar
Oxymoron
Posts: 663
Joined: 06.09.2010 18:21:24

Re: Svingningers madtråd

#33 Post by Oxymoron » 21.09.2016 15:57:08

Jeg skal have en kogebog kun med brødopskrifter. Hvad skal jeg købe? Jeg har kigget på Flour Water Salt Yeast, der ser ret god ud.

User avatar
Søren
Posts: 2450
Joined: 03.12.2002 12:42:56
Spotify: 116195305
Location: Langt ude

Re: Svingningers madtråd

#34 Post by Søren » 21.09.2016 21:00:49

Oxymoron wrote:Jeg skal have en kogebog kun med brødopskrifter. Hvad skal jeg købe? Jeg har kigget på Flour Water Salt Yeast, der ser ret god ud.
Jeg vil nok anbefale dig at købe en dansksproget kogebog. Jeg har engang forsøgt at bage efter en engelsk kogebog, og fattede ikke en brik, selvom jeg er god til engelsk. Hvilket er lidt svært, når man står med dejen i hånden. Hvilken kogebog ved jeg så ikke.

User avatar
stilhed
Posts: 7550
Joined: 16.07.2002 13:46:49
Location: on a mountain
Contact:

Re: Svingningers madtråd

#35 Post by stilhed » 22.09.2016 10:48:33

andreassyr wrote:og en sauce af finthakket bredbladet persille, ansjos, kapers, sennep, eddike og masser af olivenolie.
eller keep it classic: sauce mousseline.
andreassyr wrote:Edit: Man kunne selvfølgelig godt hævde at ansjoser er en form for kød. I så fald kan de udelades.
Kurt Cobain wrote:It's okay to eat fish 'cause they don't have any feelings.
der har altid eksisteret et misforhold mellem de små folks kår og den betydning, de tillægger deres egen eksistens

User avatar
Antimatter
Posts: 4989
Joined: 10.07.2005 23:11:43

Re: Svingningers madtråd

#36 Post by Antimatter » 22.09.2016 18:09:11

Bedste opskrift på hvidløgssuppe? Ikke noget med mellemøsten, tak. Aigo bouido.
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses

User avatar
PeterEllermann
Posts: 5721
Joined: 26.05.2010 16:17:43
Spotify: 114022072
Location: Working class hero.

Re: Svingningers madtråd

#37 Post by PeterEllermann » 22.09.2016 18:38:21

Antimatter wrote:Bedste opskrift på hvidløgssuppe? Ikke noget med mellemøsten, tak. Aigo bouido.
Spisemedpricemand.
Jeg laver den hele tiden om vinteren.
Et helt hvidløg pilles, og så bare ned i den lille kasserolle sammen med hønsefond, laurbærblade og hvad man ellers gider.
Så koger du det i ti minutter.
Så "Vrooom" med stavblenderen, turbo på Mohammed.
Bare skynd dig at spise det og læg dig hen og vær syg indtil du skal lave en til.
Frugtprovokatøren - - Svingninger 3.0

Norge, Norge, Norge
(Screaming)

User avatar
Pete Rock
Posts: 7407
Joined: 02.04.2007 19:54:29
Location: Stanford University

Re: Svingningers madtråd

#38 Post by Pete Rock » 22.09.2016 22:38:43

Blender du laurbærblade, din psykopat?
Dance encourages the body to move without permission. That's a fundamental flaw. It must be solved.

User avatar
haile lassie
Posts: 3332
Joined: 26.07.2007 15:05:57
Spotify: 113262106

Re: Svingningers madtråd

#39 Post by haile lassie » 23.09.2016 08:27:15

Jeg spiser heller ikke laurbærbladene, men laver da lige "slikkeren", når jeg tager dem op af gryden.
MASTER OF THREADS

User avatar
fabriz
Posts: 5838
Joined: 13.07.2005 17:30:11

Re: Svingningers madtråd

#40 Post by fabriz » 23.09.2016 13:09:51

#forstårogstøtterslikkeren

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests