Side 1 af 1

Fabrizio Modonese Palumbo @Warehouse 9 3/5-19

: 01 maj 2019 15:36
af Fisker Thomas
Er desværre selv bortrejst på lørdag, men vil da lige gøre reklame for dette arrangement med Fabrizio Modonese Palumbo på Warehouse 9 på lørdag. Tror, det bliver godt, og jeg ville selv komme, hvis jeg kunne.
Fabrizio Modonese Palumbo (IT)
Louise Drost Harton (DK)
GENRE koncertinstallation, ambient noise, elektronika
DATO & TID Fredag d. 3. maj kl. 21 (Dørene åbner kl. 20, Bar lukker kl. 02)
ADRESSE Warehouse9, Halmtorvet 11A, 1700 København V
BILLETTER 100 DKK I
NFO & BILLETTER warehouse9.dk

Blomster, forfald og ambient støj
Koncertinstallation på Warehouse9

Warehouse9 inviterer til en unik tværkunstnerisk koncertoplevelse med den italienske komponist, sanger og musiker Fabrizio Modonese Palumbo i samarbejde med den danske florist og portrætkunstner Louise Drost Harton. Hun vil skabe en unik scenografi af blomsterinstallationer til solokoncerten med sang, guitar, piano og elektroniske arrangementer.

Warehouse9 har siden etableringen i 2007 præsenteret eksperimenterende og nyskabende koncerter, som adskiller sig fra traditionelle koncert- og udstillingsformater.

Fabrizio Modonese Palumbo inviteres i denne sammenhæng med sit soloprojekt (r), som er hans eget musikprojekt, en storslået cocktail af introspektiv-ambient støj og lyrisk sangskrivning. Fabrizio har optrådt i Europa og USA med udsolgte koncerter på teatre, undergrundsbarer, store festivaler, kunstgallerier, og i stedsspecifikke rum og har arbejdet med en række af internationalt anerkende kunstnere, herunder løbende samarbejde med Xiu Xiu, Little Annie, Carla Bozulich og Jochen Arbeit fra Einstürzende Neubauten. Fabrizio er medlem af elektro-akustiske projekter som Blind Cave Salamander og Almagest! og han er også en af grundlæggerne af det eksperimentelle kult-band ”Larsen”. Musikalsk arbejder Fabrizio indenfor en unik og smal elektronisk musikgenre med flere udgivelser på internationale pladeselskaber, der har et dedikeret og trofast publikum.
Louise Drost Harton er florist og portrætkunster, som arbejder bor og arbejder i København. Hendes æstetiske blomsterinstallationer tematiserer død og forgængelighed og indgår ofte i hendes fantasifulde portrætter af nulevende personer og kunsterne.

Re: Fabrizio Modonese Palumbo @Warehouse 9 3/5-19

: 02 maj 2019 11:03
af kulsoen
Der står fredag d 3 maj? Er det begge dage?

Re: Fabrizio Modonese Palumbo @Warehouse 9 3/5-19

: 02 maj 2019 13:02
af Hansen
Du skal måske holde lidt igen med hash'en, Kulso? ;)
Det kunne godt gå hen og blive temmelig fedt!

Re: Fabrizio Modonese Palumbo @Warehouse 9 3/5-19

: 02 maj 2019 15:05
af kulsoen
Du mener at fiskeren skal holde igen med hashen. Men ses nok i morgen, hvis ellers nattevagten i nat ikke dræber mig

Re: Fabrizio Modonese Palumbo @Warehouse 9 3/5-19

: 02 maj 2019 15:26
af makrel
Hanshen, mand!