Retningslinier for brugen af dette forum.

Kun bytte
Låst
besked
Forfatter
Brugeravatar
stilhed
Indlæg: 8054
Tilmeldt: 16 jul 2002 14:46
Geografisk sted: on a mountain
Kontakt:

Retningslinier for brugen af dette forum.

#1 Indlæg af stilhed » 11 aug 2006 07:49

Svingningers retningslinier

Hensigt

Svingninger er først og fremmest et forum for formidling af information og meninger om musik. Svingninger skal forsøge på at fastholde og udbygge sin position som et førende forum herfor.

Svingninger er uanset det formelle ejerskab brugernes forum. Svingninger må aldrig komme under styring af udefrakommende økonomiske, kulturelle eller politiske interesser.

Forbud

Det er ikke tilladt at overtræde dansk lovgivning i brugen af Svingninger eller at opfordre til ulovligheder.

Det er endvidere udtrykkeligt forbudt:

- At poste pornografisk, voldeligt, racistisk eller injurierende materiale i form af billeder, udtalelser eller links. Forbudet omfatter også avatars (profil-billeder).

- At sælge billetter til koncerter og lignende med fortjeneste. Reglerne er uddybet her. Der forefindes desuden et generelt, vejledende regelsæt for auktioner her.

- At anvende Svingninger til at mediere deling af ophavsretligt beskyttet materiale. Dvs. at linke til ulovlige filer, opfordre til fildeling eller offentliggøre beskyttet skrift, musik, film eller andre medier. Generelt kan formuleringer med deling af beskyttede filer som udtrykkelig hensigt ikke tillades.
Dvs., det er stadig tilladt at linke til en hjemmeside, uanset at denne måtte indeholde ulovligt materiale, så længe linket ikke med overvejende sandsynlighed er rettet mod dette materiale eller ledsages af en henvisning til, hvorledes det kan indhentes.

- At udvise truende adfærd overfor andre brugere, at krænke andre brugere på et unødvendigt personligt plan eller på anden måde groft at tilsidesætte den almindelige respekt for andre brugere. Private skænderier skal holdes væk fra Svingninger.

- At poste billeder af og personlige oplysninger (fulde navn, telefonnummer etc.) om andre brugere på Svingninger uden at indhente forudgående tilladelse.

Påbud

Indlæg og tråde låses eller slettes, hvis:

- Der er tale om re-posts i flere tråde og fora.

- Der er tale om overdreven reklamering for et tredjeparts-arrangement, f.eks. koncert, releaseparty, plademesse og lignende.

- Der er tale om billedmateriale, hvis størrelse og omfang besværliggør brugen af Svingninger.

Du opfordres på det kraftigste til:

- At overholde de enkelte del-foras rammer og retningslinjer. Salg og efterlysning af musik og billetter skal f.eks. altid foretages i Pladebørsen osv.

- At bidrage løbende til udvekslingen af informationer og meninger om musik. Hvis du alene frekventerer Svingninger med det formål at diskutere alt muligt andet end musik, bedes du overveje at finde andre fora på nettet, hvor der er rig mulighed for dét.

Desuden opfordres du i almindelighed til at tænke en ekstra gang over indholdet af dine posts, også selvom de ikke nødvendigvis bryder loven eller Svingningers retningslinjer. Er dine posts relevante? Kan indholdet på nogen måde tænkes at støde andre brugere? Forhindrer dine posts brugen af Svingninger i det offentlige rum for andre brugere? etc.

Sanktion

Indlæg, der overskrider de i retningslinierne fastsatte regler, vil typisk omgående blive slettet, og brugeren vil få en reprimande. Ved gentagne overtrædelser, eller hvis overtrædelsen er af særlig grov karakter, vil brugeren kunne tildeles karantæne og i yderste konsekvens kunne bannes (bortvises).

Ledelse

Svingninger ejes formelt af personen bag profilen stilhed.

Den daglige ledelse forestås af en række redaktører. De er som udgangspunkt valgt på ubestemt tid, men de vil kunne afsættes, hvis der skulle vise sig at være et udtrykkeligt ønske herom blandt brugerne.

Det er redaktørernes opgave at håndhæve regelsættet.

Redaktørernes afgørelser er endelige.

Redaktørerne har ret til at træffe afgørelser, der ikke hviler på bestemmelser i retningslinierne, såfremt dette skønnes nødvendigt for at sikre Svingningers ve og vel.

Den til enhver tid siddende redaktion kan offentliggøre sine fortolkninger og præciseringer af retningslinierne i et dertil indrettet opslag. Disse skal efterleves på lige fod med retningslinierne, og brugerne opfordres derfor til at holde sig ajour med den nyeste version af disse præciseringer her.
der har altid eksisteret et misforhold mellem de små folks kår og den betydning, de tillægger deres egen eksistens

Låst

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst