Svingningers madtråd

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Katten
Posts: 7448
Joined: 26.02.2003 15:40:50
Location: Hus i Ishøj strand

Re: Svingningers madtråd

#21 Post by Katten » 26.12.2014 21:10:37

Jeg tror vi laver en boeuf bourguignon.
Jeg havde overvejet tapas, men jeg kan ikke nå at lave alle de små retter.
Å så noget med chokolade til dessert.
Meget chokolade.
When swinging sleeping cat dancer at the Forum.

User avatar
Hansen
Posts: 3936
Joined: 10.04.2006 16:23:55

Re: Svingningers madtråd

#22 Post by Hansen » 27.12.2014 13:07:21

Vi får udefra som sædvanligt. Vil langt hellere bruge den dag med ungerne end i køkkenet, og med den slags mad kan jeg ikke konkurrere hverken på kvalitet eller pris med nogle af de gode steder. Så for mig er alt win ved at bestille.
Nu hvor det alligevel er for sent til at kunne være reklame, så er det fra http://www.xn--rickyskkken-mgb.dk/ , hvor min kone også er kok.

User avatar
Katten
Posts: 7448
Joined: 26.02.2003 15:40:50
Location: Hus i Ishøj strand

Re: Svingningers madtråd

#23 Post by Katten » 27.12.2014 21:38:06

Det lyder som et godt sted. Men deres hjemmeside virker ikke optimalt på min iphone. Det er meget lys tekst og jeg kan ikke klikke rundt på det.
When swinging sleeping cat dancer at the Forum.

User avatar
Hansen
Posts: 3936
Joined: 10.04.2006 16:23:55

Re: Svingningers madtråd

#24 Post by Hansen » 28.12.2014 01:05:01

Du har sq ret, det er også helt håbløst på min Samsung. Det vil jeg lige sige til dem. Tanx!
Men maden er så en smule bedre ;)

User avatar
Tonic Satan
Posts: 8361
Joined: 03.06.2009 21:48:02
Location: Jeg er i lommen på dig

Re: Svingningers madtråd

#25 Post by Tonic Satan » 28.12.2014 11:37:20

Duer heller ikke på ipad. Jeg er lidt i syv sind, får ni mand til mad, og kan ikke rigtig finde på en menu. Det bliver nok en sammenskudsting af en art.
Antimatter wrote:
En eller anden nobody kaldte det Jørgen de Mylius time.

User avatar
Two-Headed Boy
Posts: 275
Joined: 08.05.2012 19:25:49

Re: Svingningers madtråd

#26 Post by Two-Headed Boy » 16.03.2015 14:30:13

Idag skal jeg give mig i kast med en indisk dhal af en art. Er der nogle, der kan anbefale en lækker opskrift, tips og tricks?
Last edited by Two-Headed Boy on 16.03.2015 14:41:46, edited 1 time in total.

User avatar
kenk
Posts: 3196
Joined: 21.11.2009 11:44:22
Location: Århus

Re: Svingningers madtråd

#27 Post by kenk » 16.03.2015 14:35:11

Two-Headed Boy wrote:Idag skal jeg give mig i kast med en indisk dahl af en art. Er der nogle, der kan anbefale en lækker opskrift, tips og tricks?
Brandons dhal :arrow:

User avatar
Two-Headed Boy
Posts: 275
Joined: 08.05.2012 19:25:49

Re: Svingningers madtråd

#28 Post by Two-Headed Boy » 16.03.2015 14:41:32

Kæmpe tak herfra.

User avatar
Dan Dare
Posts: 2149
Joined: 20.02.2006 22:47:21
Location: Funkytown
Contact:

Re: Svingningers madtråd

#29 Post by Dan Dare » 11.06.2015 08:30:45

Jeg købte nogle hvide asparges fordi de var billige. Men jeg ved ikke helt hvad jeg skal lave med dem. Er der nogle gode forslag til retter eller snacks? Det skal være uden kød.
I'm a good citizen, I'm a good father, I recycle and I masturbate. And I'm proud of it.

Hygger også lige med budding

User avatar
andreassyr
Posts: 6217
Joined: 19.04.2007 23:18:33
Location: Fakultet for Komparativ Irrelevans

Re: Svingningers madtråd

#30 Post by andreassyr » 11.06.2015 09:39:53

Dan Dare wrote:Jeg købte nogle hvide asparges fordi de var billige. Men jeg ved ikke helt hvad jeg skal lave med dem. Er der nogle gode forslag til retter eller snacks? Det skal være uden kød.
Skræl dem, kog dem og servér dem sammen med nye kartofler, pocherede æg, ristet rugbrød og en sauce af finthakket bredbladet persille, ansjos, kapers, sennep, eddike og masser af olivenolie. Smid eventuelt også nogle grønne asparges med, for den fulde Spargeln-oplevelse.

Edit: Man kunne selvfølgelig godt hævde at ansjoser er en form for kød. I så fald kan de udelades.
Spot On

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest