Roskilde Festival 2021 (50-års jubilæum)

Besvar
besked
Forfatter
Dialingleft
Indlæg: 149
Tilmeldt: 10 dec 2019 21:45

Re: Roskilde Festival 2021 (50-års jubilæum)

#391 Indlæg af Dialingleft » 05 dec 2020 07:32

Tonic Satan skrev:
03 dec 2020 12:06
Jeg har altid lyttet til meget popmusik. Det er jeg holdt op med i det sidste årti, fordi jeg udelukkende synes, det bliver værre og værre til et niveau, hvor det er blevet decideret uudholdeligt for mig at opholde mig i nærheden af noget, der spiller P3. Og jeg synes, at meget af lortet er blevet legitimeret af gatekeeperne i kultursektionerne, der forsøger at holde sig relevante/lade som om det, mens de selv bevæger sig op igennem 30'erne og er hundeangste for at miste det, som Oberheim så rigtigt skrev forleden, og som jeg uden sarkasme bakkede op om. Det er der vel ikke noget forgjort i. Jeg beskæftiger mig ikke rigtig selv med musikanmelderi længere, så jeg er sådan set skideligeglad, men jeg synes da, at det er synd for de unge, at de skal trækkes med Ude Af Kontrol og Gilli og WAP og pis mig i øret. Tænk, hvis folk havde taget Dr. Bombay og Humleridderne alvorligt som popmusik i 90'erne. Det så man trods alt ikke.
Forstår godt hvor du kommer fra med det her. Men Gilli er vel et meget eksempel på at det er mere kompliceret. Altså hans output fra 2011 og til omkring cest la vie er da ret interessant både musikalsk og indholdsmæssigt. Fissehul, Orale eller ækte vare sangene var da mindst lige så indflydelsesrige som DAUDA. Og Det er samme historie med Branco. Man havde ikke hørt den der franske stil på dansk før Mellenfingamuzik lavede Saluté og Militant mentalitet. De år synes jeg det var mere spændende at følge med i dansk musik end det havde været i de sidste fem år af 10'erne. Ligesom proletar var bedre end senere suspekt numre og Frk Escobar var bedre end momentet med loc. Man kan jo håbe at der kommer en modreaktion fra nogen unge der er trætte af spansk guitar og autotune
secondtoughestintheinfant skrev:
02 jan 2021 11:17
Nu er det ikke for at lyde dustet, men jeg begriber simpelthen ikke, at man kan finde Manden uden egenskaber videre svært tilgængelige (inden for en modernistisk kontekst, naturligvis).

Brugeravatar
Hr. Oberheim
Indlæg: 806
Tilmeldt: 21 jul 2010 23:05
Geografisk sted: Rygerstuen

Re: Roskilde Festival 2021 (50-års jubilæum)

#392 Indlæg af Hr. Oberheim » 08 dec 2020 14:24

Tonic Satan skrev:
03 dec 2020 11:03
Det ser da lovende ud mht afholdelsen. Alle kan selvfølgelig gætte, hvad jeg synes om bookingen af Megan med den store røv og hendes lortesang, men det skal åbenbart til.

Jeg savner dengang, r'n'b-bangers lød sådan her.Derudover er det da fedt nok med Idles, Fontaine DC og Slowthai. Det er vel nogenlunde den kontemporære guitarsmadder, man kan håbe på.
Lol, bliver lige nødt til at bekende pop-kulør her også.

Kombinationen af den særdeles sensuelle lyd, med eventyr-harpe som intro (Enya på R&Bsk), og samtidig med det lyriske udtryk for feminin jalousi og 'attitude' synes jeg var pænt frækt, og dejligt i øregangen.

Jeg var ærligt talt helt forgabt i det nummer dér, da det kom ud - i så høj grad at jeg købte pladen :)

Det var dog rimelig skuffende, der var ikke rigtigt andre bemærkelsesværdige numre på pladen, kun en masse fløde og de dér åndsvage 'private' telefonsamtale-bidder som martrede en del R&B-plader på det tidspunkt.

Anyways, det er en pop-classic i min bog. Jeg har nu også lyttet til meget pop gennem tiden, men desværre bider den nyere pop slet ikke på mig. Det der porno-pop fx. kan jeg sket ikke have - er det fordi jeg er mandchauvanist, der ikke kan acceptere kvinders seksualitet? Eller har det noget med god smag at gøre? U b da judge!

PS: TLC gad jeg godt se

Brugeravatar
stilhed
Indlæg: 8043
Tilmeldt: 16 jul 2002 14:46
Geografisk sted: on a mountain
Kontakt:

Re: Roskilde Festival 2021 (50-års jubilæum)

#393 Indlæg af stilhed » 11 dec 2020 13:40

:arrow:
der har altid eksisteret et misforhold mellem de små folks kår og den betydning, de tillægger deres egen eksistens

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst