Metaltråden

NP, lister, sortering, generel musiksnak osv.
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
krea
Indlæg: 8923
Tilmeldt: 16 okt 2003 10:59
Geografisk sted: Kødbyen, 1978

Re: Metaltråden

#4131 Indlæg af krea » 15 jan 2020 11:56

simonvt skrev:
15 jan 2020 08:28
krea skrev:
14 jan 2020 13:02
simonvt skrev:
14 jan 2020 09:55
Den der mærkelige diskussion Krea prøver at starter forstår jeg ikke helt. Mener Krea at man hovedsageligt skal lytte til metal for at være trve SMC? Eller forbryder man sig mod metallen lige så snart man bliver taget i at nyde en jazzpils i truttown??
SMC opstod da vi lavede metallister sidst, så alle dem der var med til det er vel en del af SMC plus alle andre der bære metallen i deres sorte hjerte. Det vil jeg mene der er ret mange der gør.
Selvfølgelig er man kun trve SMC hvis man er fastboende året rundt. Det betyder jo ikke at man ikke bidrager til nærmiljøet positivt, når man så er på besøg. Det er bare en påmindelse om at vi skal huske at besøge SMC jævnligt, så tit det kan lade sig gøre og ikke rejse for meget rundt, når der nu er så få fastboende, så byen ikke uddør.

Hvis man overvejer at stille mig op til borgmesterposten, som Morten foreslår, skal man lige huske på at jeg er diversitets-fortaler og vil derfor inkludere alle. Dvs. at man skal være forberedt på at nogle af kommunens penge kommer til at gå til renovering af Douche-distriktet for at øge trivslen for hårmetallere og nu-metallere. Jon A får sin skatepark som det første.

Jeg er med andre ord liste Å, Metalalternativet.
HAR DU SLET INGEN RESPEKT FOR DEM DER BYGGEDE SMC! Douchedistrikt og dokkegokkelokkeland!?! Hva' blir det næste? At JonA skal facilitere postmetalyogga på torvet???
Taler du om Præsten og Sabben eller SMC's indbyggere? Jeg ved godt at jeg undlod douche-metallen da jeg afleverede den seneste metalliste, men det har jeg også bittert fortrudt. Og du hører vel RATM eller Primus engang i mellem, hva'? Hvad angår Jon A's yoga-sessioner vil jeg foretrække dem til dronemetal, men Jon A bestemmer selvfølgelig selv. Kunne godt forestille mig noget hot yoga til Napalm Death.
simonvt skrev:
15 jan 2020 08:28
Men derudover har du ret i at vi skal huske at bidrage lidt mere til liv og trivsel i metaltråden. Kommer du ikke til byen når Primordial og Moonsorrow spiller til april? Så kan vi måske endda lokke robotten ud af gamerhulen og gentage mit første succesen fra Vega koncerten? Hvem ved måske endda man kan forbrødres med JonA og måske endda Borgmesteren kan lade barnevognen stå for en enkelt aften..
Haha, turnerer de stadig sammen? Øjeblik, slår lige op ... 24. april! På en fredag! Det kan jo ikke være mere perfekt. Så kommer jeg sgu til borgermøde og fremlægger mine byplaner.
En time mere hip end Jon A.

Brugeravatar
simonvt
Indlæg: 1342
Tilmeldt: 18 jan 2011 22:10

Re: Metaltråden

#4132 Indlæg af simonvt » 16 jan 2020 14:16

Fedt :drinkingcheers: Det vil jeg se frem til. jeg undrede mig også lidt over at de stadig var på tur sammen. Men jeg har aldrig set Moonsorrow, så det fint med mig.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst