De bedste computerspil

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Message
Author
User avatar
Jallan
Posts: 10754
Joined: 04.06.2006 19:48:07
Location: Fanget i en barometerlomme

Re: De bedste computerspil

#3161 Post by Jallan » 08.05.2018 09:20:29

Kinky Robot wrote:
08.05.2018 09:01:13
Jallan wrote:
07.05.2018 13:29:50
Fatter i øvrigt stadig ikke 100%, hvordan fanden man sparker :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Frem og light attack på samme tid! Tænk at du har kunne klare dig uden spark. Vildt.
Hvad skal jeg bruge spark til? Er 1 kæmpe champ. Slår kun med sværd. Har også klaret mig uden at kaste en sorcery. Men nu er jeg på NG og det er godt nok absurd nemt, så nu tænker jeg lige at fedte ned til Rosaria og blive til en sorcerer med månesværdet, så jeg også kan prøve det. Virker jo super epic.

Hvis jeg må sige noget Nioh gjorde helt formidabelt, så var det nye enemy placements og nye enemies hele vejen op til Way of the Nioh. Det gjorde godt nok en kæmpe forskel, at man ikke bare kendte det hele udenad. Jeg tror springet op til Way of the Wise var det sværreste overhovedet. Der var fjenderne godt nok helt absurd OP til at starte med. Til gengæld er Amrita scalingen fandeme :lol: :lol: :lol: Tror mit næste level i Nioh koster 2-3 milliarder :lol: :lol: :lol:
:lol:

User avatar
Kinky Robot
Posts: 2232
Joined: 20.02.2011 16:39:05
Location: Dr. Wily's Castle

Re: De bedste computerspil

#3162 Post by Kinky Robot » 11.05.2018 18:09:49

Jeg har nu gennemført Yakuza 6 og kan med sikkerhed sige, at hvis man kunne lide Ø og 1 er dette mere fra samme hylde. Hvad jeg har kunne læse mig frem til på diverse sites har kritikken af 6 faldet på, at Goro Majima stort set ikke af med, og at historien var flad og uinteressant. Så har der været klager over at Onomichi er alt for begrænset et område at færdes i, og at sideaktiviteterne ikke er på højde med tidligere spil. Jeg er enig i, at en del af minigames'ne ikke er helt på højde med Ø. Clan Creator er overhovedet ikke nær så sjovt som at drive en Hostess Club og træningensspillet går man død i ret hurtigt. Men alle de andre aktiviteter synes jeg er ret sjove. Karaoke er helt på højde med Ø og 1, og nye tiltage som undervandsfiskespillet og det nye Baseball spil og er mega lolz. Så der er bestemt noget at komme efter. Jeg synes ikke at Onomichi føles mindre end f.eks. Sotenbori fra Ø. Mængden af aktiviteter og side quest er stort set det samme. Jeg tror det har noget at gøre med, at Onomichi er mindre livlig. Forstået på den måde, at det er en lille bitte flække uden for Hiroshima. Der bor ikke nær så mange folk i den som der gør i Sotenbori eller Kamurocho. Så jeg synes at de har ramt landsbystemningen ret meget på hovedet.

Hvad angår historien og Majimas fravær er det ret klart fra første time i spillet, at dette er Kiryus og Harukas historie. Der er ingen grund til at have Majima som hovedrolle denne gang. Og det gør ikke spor. I modsætning til hvad internettet siger så synes jeg faktisk, at historien var rigtig god. Masser af uforudsigelige twist and turns undervejs, og man tænker hele tiden: "Oh snap! Hva fuck sker nu?!" eller "Wow! Det havde jeg ikke set komme!". Jeg var dybt engageret i den fra start til slut og på intet tidspunkt syntes jeg at det trak ud. Det har selvfølgelig noget at gøre med, at karakterene i 6 er vildt gode. Specielt det nye gruppe af small town loosers vi stifter bekendtskab med i Onomichi. De er elskelig as fuck og jeg savner dem allerede.

Som jeg også skrev herinde da jeg lige var gået i gang, havde jeg det lidt stramt med frameraten og den ret hæftige mængde aliasing der er tilstede i spillet. Men jeg vil gerne garanterer at dette er noget man glemmer efter et par timer inde i spillet. Som sagt er det ikke noget gamebreaking. Man skal bare lige vende sig til det. Det har selvfølgelig noget at gøre med, at jeg var vandt til at både Ø og 1 kørte i en lock 60fps. Hvilket giver mening da begge disse spil var straight up ps3 ports. Ellers ser alting fint og flot ud. Den nye Dragon Engine får ansigter og cut-scenes til at se vildt realistisk ud. Og hver gang Kiryu stirre ind i kameraet har jeg det som om at han vil gerne mig nogle klø.

Yakuza 6 er et damn godt spil som fans af Ø og 1 mos def skal spille. En værdig afslutning på Kazuma Kiryus saga.

Min vudering:

Image
¯\(ツ)/¯

User avatar
krea
Posts: 8030
Joined: 16.10.2003 09:59:35
Location: Kødbyen, 1978

Re: De bedste computerspil

#3163 Post by krea » 15.05.2018 19:02:28

... så det' go'nok ...

User avatar
naunyn
Posts: 839
Joined: 15.11.2007 15:15:48

Re: De bedste computerspil

#3164 Post by naunyn » 15.05.2018 19:19:56

Det er virkelig fedt, at det er blevet annonceret. Selvom World er et bedre spil, må jeg ærligt indrømme, at jeg er bedre til at spille Monster Hunter, som en håndholdt title, der kan tages med og sættes på standby. Ikke at Switchen er helt så god, som 3DS'en til det, men det er en glædelig nyhed.

I forbindelse med, at det eftersigende snart skulle komme en release til Bloodstained: Ritual of the Night, er der blevet at der kommer et lille sidespil lavet af Inti Creates, som hedder Bloodstained: Curse of the Moon, der udgives d. 24 maj til alle platforme. Det er uden tvivl meget inspireret af 8-bit Castlevania. Jeg må indrømme, at jeg faktisk er en smule optimistisk omkring det, da jeg for tiden er i gang med at genspille et par af mine favorit Castlevania spil, da jeg vitterligt er i tvivl, om Symphony of the Night nu også er det bedste...

Nå, ja. Jeg håber at Jallan får spillet Bloodborne en dag. Bloodborne er grunden til, at jeg ikke har fået gennemført Dark Souls 3 endnu, da det er enormt svært at gå tilbage til Dark Souls, efter Bloodborne. Om end med undtagelse af det første.

User avatar
Jallan
Posts: 10754
Joined: 04.06.2006 19:48:07
Location: Fanget i en barometerlomme

Re: De bedste computerspil

#3165 Post by Jallan » 16.05.2018 11:03:19

Pga pace og styrring? Jeg synes også det var en ret vild omvæltning at gå fra Nioh til DS3, og det er selvom DS3 er så sygt meget hurtigere end DS1. Det føles ekstreeeemt clunky i starten, men kan leve med det når deres univers er så fedt. Jeg håber at From med afslutningen af Dark Souls serien laver en ny serie der i sit univers minder meget om, men som har en lidt bedre styring. Skal 100p spille Bloodborne, men jeg har ikke lige råderum til at købe en Playstation. Skulle vel have købt Kinky Stars da den var på bud.
:lol:

User avatar
Kinky Robot
Posts: 2232
Joined: 20.02.2011 16:39:05
Location: Dr. Wily's Castle

Re: De bedste computerspil

#3166 Post by Kinky Robot » 17.05.2018 09:00:05

naunyn wrote:
15.05.2018 19:19:56
I forbindelse med, at det eftersigende snart skulle komme en release til Bloodstained: Ritual of the Night, er der blevet at der kommer et lille sidespil lavet af Inti Creates, som hedder Bloodstained: Curse of the Moon, der udgives d. 24 maj til alle platforme. Det er uden tvivl meget inspireret af 8-bit Castlevania. Jeg må indrømme, at jeg faktisk er en smule optimistisk omkring det, da jeg for tiden er i gang med at genspille et par af mine favorit Castlevania spil, da jeg vitterligt er i tvivl, om Symphony of the Night nu også er det bedste...
Jeg glæder mig sindsygt meget til Bloodstained. Grunden til dette er selvfølgelig at IGA-san er director på projektet. Han har været med inde over de fleste spil i serien. Mht det bedste Castlevania spil må det være SoTN eller Super Castlevania IV. Dracula's Curse må komme på 2nd. Så er jeg i øvrigt også sindsygt glad for The Adventure som kom til Wii. Måske ikke det mest originale men den visuelle præsentation og soundtracket var dræber.
¯\(ツ)/¯

User avatar
Half_Noise
Posts: 2133
Joined: 03.05.2008 13:50:55
Location: Nordjylland

Re: De bedste computerspil

#3167 Post by Half_Noise » 17.05.2018 10:56:33

Det er virkelig fedt med MHGU. Jeg er helt vild med World, men jeg har det, ligesom naunyn, bedst med at spille Monster Hunter på farten. Det er sådan det skal være. Det er heldigvis to vidt forskellige spil.

Vi kan godt tage hele Castlevania-diskussionen. Jeg kan ikke se meget andet, end at SOTN er det bedste. Vi kender alle argumenterne for, så det er der vel knapt grund til at opridse? Der er et felt bagved som dog er meget tæt. Hvis man vil have mere i SOTN-retningen, så mener jeg at Aria of Sorrow, Circle of the Moon og Harmony of Dissonance er vejen at gå. Fremragende 2D Igavanias med alt det vi kender og elsker, med udgangspunkt i SOTNs infrastruktur. Jeg mener dog kun der er Aria of Sorrow der er helt godt nok til at overgå de ældre, mere actionplatform orienterede spil. Super Castlevania IV er selvfølgelig godt, men har stadig åbenlyse mangler. Specielt har de områder med enorm slowdown ældet virkelig ringe. Det er måske den titel der er faldet mest på min liste, i de seneste år. Det originale er fremragende, det curver godt, der er udfordringer og løsning i et overraskende veldesignet spil, taget sin alder i betragtning. Toeren er noget pangel, og mener man andet bør man ikke spille Castlevania. C3 kan rigtigt mange ting og viser også hvad fremtiden skulle være for franchiset (med undtagelse af SCIV), men det kunne godt have brugt en smule mere finish. Den egentlige perle blandt alle disse tidlige Castlevanias er dog det formidable Rondo of Blood. Folk siger at PC Engine-udgaven, den originale, er den bedste. Om det er rigtigt, eller om det er en eller anden form af retropurisme, det ved jeg ikke. Jeg har emuleret det og spillet det på PSP, og det er, indtil videre det næstbedste Castlevania der er lavet.

1: SOTN
2: Rondo of Blood
3: Aria of Sorrow
4: Castlevania
5: Harmony of Dissonance
6: Castlevania 3
7: Super Castlevania IV
8: Circle of the Moon
9: Castlevania 2

Jeg kan ikke helt huske hvor godt Bloodlines er? Det må jeg lige få spillet igennem igen snart. Jeg har ikke taget DS-spil med, for jeg har ikke nok erfaring med dem. Er de værd at anskaffe sig? Jeg håber virkelig at Bloodlines bliver lige præcis så fremragende som det har potentiale til, men jeg er ikke så sikker. Meget stilhed, personligt ved jeg ikke hvad jeg tænker om artstyle, alt det der. Men jeg håber virkelig. Virkelig.
#IMPROVISATION>KOMPOSITION

User avatar
krea
Posts: 8030
Joined: 16.10.2003 09:59:35
Location: Kødbyen, 1978

Re: De bedste computerspil

#3168 Post by krea » 17.05.2018 11:19:47

Half_Noise wrote:
17.05.2018 10:56:33
Det er virkelig fedt med MHGU. Jeg er helt vild med World, men jeg har det, ligesom naunyn, bedst med at spille Monster Hunter på farten. Det er sådan det skal være.
Er I en slags rejsende sælgere eller sådan noget siden I er meget på farten? Jeg er næsten aldrig på farten og bruger mest mine håndholdte til at lægge på sofaen og spille. Det hjælper selvfølgelig heller ikke at jeg har bil, men da jeg pendlede plejede jeg at forberede mig i toget.
... så det' go'nok ...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests