Svingningers madtråd

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
Antimatter
Indlæg: 6522
Tilmeldt: 11 jul 2005 00:11
Geografisk sted: De dovne abers land

Re: Svingningers madtråd

#291 Indlæg af Antimatter » 03 sep 2018 14:36

Hvordan får man nemmest hinderne af svinekæber?
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 12051
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: Svingningers madtråd

#292 Indlæg af Jallan » 03 sep 2018 20:28

Med en kniv?
secondtoughestintheinfant skrev:LANGLEY

Brugeravatar
Antimatter
Indlæg: 6522
Tilmeldt: 11 jul 2005 00:11
Geografisk sted: De dovne abers land

Re: Svingningers madtråd

#293 Indlæg af Antimatter » 03 sep 2018 20:44

Har skåret mig i fingeren. Det var enden på det projekt.
Glaucoma, iritis, cataract, crystallised cataract, a nebula in the pupil, conjunctivitis, torn retina, blood accumulation and abscesses

Brugeravatar
Jallan
Indlæg: 12051
Tilmeldt: 04 jun 2006 20:48
Geografisk sted: Fanget i en barometerlomme

Re: Svingningers madtråd

#294 Indlæg af Jallan » 04 sep 2018 09:09

Ok, næste gang må jeg være lidt mere præcis omkring, hvad det er du skal bruge kniven til.
secondtoughestintheinfant skrev:LANGLEY

Brugeravatar
Two-Headed Boy
Indlæg: 304
Tilmeldt: 08 maj 2012 20:25

Re: Svingningers madtråd

#295 Indlæg af Two-Headed Boy » 16 sep 2018 15:24

Jeg har fået fat i nogle rygfileter af hare. Hvordan får man det bedst mulige resultat med sådan nogle?

Brugeravatar
kulsoen
Indlæg: 3987
Tilmeldt: 18 mar 2005 17:08

Re: Svingningers madtråd

#296 Indlæg af kulsoen » 19 sep 2018 09:50

Hare smager ekstremt meget af vildt, så man skal ihf skrue max op for smagene, ellers kan det gå hen at blive lidt kvalmt. Jeg lavede engang en hel hare i porter, det fungerede meget godt, specielt fordi man relativt nemt kan undgå, at det bliver tørt. Desuden, hvis man har hang til sous vide, så skal man vide, at man fremdeles får en art vammel kødgrød ud af sit vildt, hvis man bruger den metode, så lad være med det.

Brugeravatar
Langley
Indlæg: 10297
Tilmeldt: 03 feb 2004 09:20
Geografisk sted: Kallipolis

Re: Svingningers madtråd

#297 Indlæg af Langley » 19 sep 2018 15:06

Er det ikke noget med at lægge i blød i mælk?

Brugeravatar
busterask
Indlæg: 1372
Tilmeldt: 07 apr 2011 16:26

Re: Svingningers madtråd

#298 Indlæg af busterask » 01 okt 2018 13:41

gode forslag til hvordan man elevater sin kimchi, udover jiggae eller bokkeumbap?
den meget priviligeret ung mand

Brugeravatar
mary jane
Indlæg: 3507
Tilmeldt: 10 jan 2008 18:25

Re: Svingningers madtråd

#299 Indlæg af mary jane » 01 okt 2018 14:17

Du mener som ingrediens? Spiser det 95% som tilbehør, bruger lidt af saften hist og pist som smagsforstærker og så ellers selve kålen i jeon/pandekager når stemningen i glasset er blevet lige sur nok, mest fordi det er så latterligt nemt at lave. Smager også godt på en hotter.

Brugeravatar
Langley
Indlæg: 10297
Tilmeldt: 03 feb 2004 09:20
Geografisk sted: Kallipolis

Re: Svingningers madtråd

#300 Indlæg af Langley » 21 okt 2018 20:42

Er der nogle der har metode til en lidt liret borscht suppe? Gerne noget med både kalvehaler og flæsk og selvfølgelig masser af grove grøntsager men hvordan gør man mon hvis man gerne vil have den som en kraftfuld kødsuppe med supermørt kød ala tværreb i? Måske koge kødet, tag fra og skær i bidder og så lave en grøntsagsrødbede suppe på oksesuppen? Nogle erfaringer?

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 2 gæster