Svingningers madtråd

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
makrel
Indlæg: 5212
Tilmeldt: 19 sep 2007 21:30
Geografisk sted: A place called Candied Island!
Kontakt:

Re: Svingningers madtråd

#441 Indlæg af makrel » 16 jan 2020 19:45

Mht surdej: Den deler sig bare. Det vil den altid gøre. Da jeg havde en surdej ala Meyers skete det tit. Så rørte jeg den sammen igen og enten bagte med den, eller friskede den op. Hvis jeg bagte med den, blev brødet en smule mere surt end normalt, men ikke særlig meget.

Mht chili: Sygt. Og også lidt fedt! Men er det ikke fordi den marinerer sig selv?
Tom D. Warrior

Brugeravatar
Two-Headed Boy
Indlæg: 433
Tilmeldt: 08 maj 2012 20:25

Re: Svingningers madtråd

#442 Indlæg af Two-Headed Boy » 16 jan 2020 20:27

Tak til surdejskonsulenterne. Jeg er rolig nu.

Chili: jeg har en gang forsøgt mig med samme projekt, og oplevede også bare at de blev stærkere og stærkere efter et par måneder. Ved ikke om de ændrer karakter hvis du er vedholden, men jeg tror det ikke. Jeg brugte mine hakket i gryderetter i stedet, kunne slet ikke spise dem rent.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 2 gæster