Svingningers Havebrugsselskab

Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
Besvar
besked
Forfatter
Brugeravatar
andreassyr
Indlæg: 6835
Tilmeldt: 20 apr 2007 00:18
Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans

Re: Svingningers Havebrugsselskab

#161 Indlæg af andreassyr » 15 feb 2020 12:57

Jeg har forspiret kardon eller vild artiskok. Mest for lol og fordi sådan nogle tidselplanter jo er mægtig flotte. Jeg har ikke tillid til at jeg kan få artiskokker ud af regulære typer, men denne er anderledes - ud på sensommeren binder man bladene sammen og omvikler de nederste 30-40 cm med avispapir eller lignende og bleger dem i en måneds tid. Derefter koger og spiser man selve den nederste, blegede del af planten. Ja, hvorfor ikke.

Forsigtig fremgang for chiliprojektet, der er kommet tre Cayenne Long Slim og en enkelt Bhut Jolokia Chocolate frem (ud af totalt 48 frø, så det går stille og roligt). Tomater tror jeg bliver inden for den næste uge. Har købt Brandywine (fordi det vel er noget nær det mest optur man selv kan dyrke) og har et par andre, mindre sorter liggende fra sidste år.

Jeg har købt skorzonerødder i år. Jeg forestiller mig at den bedste fremgangsmetode er at finde en god høj tønde af en art de kan stå uforstyrrede i. Mine højbede har ukrudtsdug i bunden og omkring 40 cm jord, hvilket faktisk er i underkanten til dette projekt.
Spot On

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst